Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ce se întâmplă în Serbia pe durata Australian Open 2022. Modul inedit prin care încă „protestează” conaţionalii lui Novak Djokovic pentru expulzarea liderului ATP

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 11:06

Ce se întâmplă în Serbia pe durata Australian Open 2022. Modul inedit prin care încă „protestează conaţionalii lui Novak Djokovic pentru expulzarea liderului ATP

Novak Djokovic nu va participa la turneele de la Indian Wells şi Miami

Profimedia

S-a aflat ce se întâmplă în Serbia pe toată durata Australian Open 2022, după expulzarea lui Novak Djokovic. Sârbii protestează şi acum după ce liderul mondial ATP a fost dat afară din Australia pe uşa din dos şi nu i s-a mai permis participarea la primul turneu de Mare Şlem al acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă în Serbia pe durata Australian Open 2022

Nivak Martinovic, fost fundaş la FCSB, dar şi la Pandurii, a dezvăluit că sârbii nu au uitat ce i s-a întâmplat starului lor. În direct la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan, sârbul a vorbit despre ce s-a petrecut în Australia, dar şi în Serbia. „Suntem supăraţi pe modul cum se comportă cu unul dintre cei mai buni din ţara noastră. Nu invadăm Australia că e prea departe. Nu se mai discută acum de Australian Open la noi dacă nu joacă Novak”, a spus Novak Martinovic, în direct la AS.RO Live.

Ce se întâmplă cu Novak Djokovic după expulzare

Unul dintre antrenorii lui Djokovic, Marian Vajda, a declarat că numărul 1 mondial a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat în Australia, însă a subliniat că acesta este puternic mental şi îşi va reveni. „A fost extrem de afectat din punct de vedere psihic. Dar, din fericire, Novak este puternic mental şi îşi va reveni. Lumea tenisului va auzi din nou despre el”, a declarat Vajda pentru ziarul Sport din Bratislava.

„Australia plăteşte astăzi preţul unei politici guvernamentale proaste în această pandemie. În ciuda izolării prelungite, numărul de infecţii este foarte mare. Oamenii nu ştiu ce să facă. Mass-media a jucat şi ea un rol în acest proces. Acest lucru l-a pus pe Novak într-o lumină proastă în faţa publicului larg„, a afirmat Vajda.

Citește și:

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit Australia la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și