Închide meniul

Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF! Noul selecţioner va fi prezentat după şedinţa Comitetului Executiv. Răzvan Burleanu i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 14:13

Reclamă
Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF! Noul selecţioner va fi prezentat după şedinţa Comitetului Executiv. Răzvan Burleanu i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi

Edi Iordănescu, mesaj de solidaritate pentru Ucraina

Profimediaimages

Naţionala României are un nou selecţioner. Edi Iordănescu va fi prezentat oficial astăzi de către conducerea FRF. Ultima dată antrenor la FCSB, Iordănescu Jr. a acceptat propunerea lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF!

Edi Iordănescu a ajuns deja, în urmă cu aproximativ 45 de minute la Centrul de Fotbal de la Mogoșoaia, unde are loc ședința Comitetului Executiv al FRF, chiar când întrunirea oficială era în pauză. El va fi prezentat în partea a doua a ședinței, nu mai devreme de ora 17.00, aşa cum au anunţat deja cei de la Federaţia Română de Fotbal. ”Întâlnirea va fi organizată la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în condiții de distanțare socială și respectând toate măsurile de protecție împotriva COVID-19. La finalul ședinței de Comitet Executiv, dar nu mai devreme de ora 17:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia va avea loc o conferință de presă”, se arată în comunicatul FRF.

Răzvan Burleanu i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi

Răzvan Burleanu caută selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va debuta în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer. Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și