Închide meniul

Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi. Jucătorul pe care vrea să-l aducă la Rangers în locul românului

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 19:42

Reclamă
Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi. Jucătorul pe care vrea să-l aducă la Rangers în locul românului

Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul lui Rangers

Profimediaimages

Giovanni van Bronckhorst a dezvăluit că Rangers vrea să parafeze un nou transfer zilele următoare. Antrenorul campioanei Scoției e însă foarte riguros la selecție atunci când îi stabilește înlocuitorul lui Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi

„Este o lovitură mare. Un jucător important ca Ianis Hagi nu este disponibil pentru lunile următoare, așa că vom căuta să aducem un fotbalist nou la echipă. După cum am spus mai devreme, trebuie să fie un jucător care credem că este potrivit pentru noi. Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a face transferuri, trebuie să avem un echilibru bun în echipă.

Dar cu siguranță căutăm să aducem pe cineva în zilele următoare. Când trebuie să transferăm, este bine să aducem jucători care pot adăuga valoare la clubul Rangers. Dacă vrem jucători trebuie să fie jucătorii potriviți, altfel este mai bine să ne păstrăm echipa așa cum este”, a spus Giovanni van Bronckhorst, într-o conferință de presă.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Ianis Hagi, OUT 6 luni

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Reclamă

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Dacă prognosticul se verifică, Hagi J. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Meciul cu Stirling a fost al 27-lea pentru Ianis Hagi în toate competiiile, în actualul sezon. Românul a rămas titular la Rangers chiar și după înlocuirea lui Steven Gerrard cu Giovanni van Bronckhorst.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și