Închide meniul

Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi. Jucătorul pe care vrea să-l aducă la Rangers în locul românului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 19:42

Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi. Jucătorul pe care vrea să-l aducă la Rangers în locul românului

Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul lui Rangers

Profimediaimages

Giovanni van Bronckhorst a dezvăluit că Rangers vrea să parafeze un nou transfer zilele următoare. Antrenorul campioanei Scoției e însă foarte riguros la selecție atunci când îi stabilește înlocuitorul lui Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi

„Este o lovitură mare. Un jucător important ca Ianis Hagi nu este disponibil pentru lunile următoare, așa că vom căuta să aducem un fotbalist nou la echipă. După cum am spus mai devreme, trebuie să fie un jucător care credem că este potrivit pentru noi. Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a face transferuri, trebuie să avem un echilibru bun în echipă.

Dar cu siguranță căutăm să aducem pe cineva în zilele următoare. Când trebuie să transferăm, este bine să aducem jucători care pot adăuga valoare la clubul Rangers. Dacă vrem jucători trebuie să fie jucătorii potriviți, altfel este mai bine să ne păstrăm echipa așa cum este”, a spus Giovanni van Bronckhorst, într-o conferință de presă.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Ianis Hagi, OUT 6 luni

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Reclamă

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Dacă prognosticul se verifică, Hagi J. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Meciul cu Stirling a fost al 27-lea pentru Ianis Hagi în toate competiiile, în actualul sezon. Românul a rămas titular la Rangers chiar și după înlocuirea lui Steven Gerrard cu Giovanni van Bronckhorst.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Prima decizie luată de Giovanni van Bronckhorst după accidentarea lui Ianis Hagi
  • Jucătorul pe care vrea să-l aducă la Rangers în locul românului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și