Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Ianis Hagi! Internaţionalul român a fost operat la ligamentele încrucişate. Riscă o absenţă de durată

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 15:54

Lovitură teribilă pentru Ianis Hagi! Internaţionalul român a fost operat la ligamentele încrucişate. Riscă o absenţă de durată

Probleme mari pentru Ianis Hagi

Profimediaimages

Ianis Hagi are un ghinion teribil. Sunt cele mai proaste veşti venite din Scoţia după ce internaţionalul român s-a accidentat săptămâna trecută în meciul de Cupă cu Stirling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, operat la ligamentele încrucişate

Ianis Hagi a ajuns pe masa de operaţie. Clubul scoţian nu a făcut niciun anunţ până acum, iar presa din Scoţia spunea cp primele rezultate arată că accidentarea ar fi ușoară, dar că fotbalistul va fi supus unor investigații suplimentare. Accidentarea românului este mai gravă decât se credea inițial. Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și a fost deja supus unei intervenții chirurgicale, anunţă sport.ro.

Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon, urmând să fie indisponibil până în vară, mai spune sursa citată. Dacă acest pronostic se verifică, Hagi va rata patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Citește și:

Scoţienii vorbeau despre o accidentare uşoară

Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști spunea că, după primele teste accidentarea nu este gravă. „În funcție de zona în care s-a produs impactul, vom ști ce trebuie să luăm în considerare. Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc.

Pare că a fost mai mult o schimbare făcută din precauție. Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, a explicat doctorul, conform footballinsider247.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și