Închide meniul

„Perla” Ianis Stoica ratează derby-ul Dinamo – FCSB. Lovitură pentru Toni Petrea. „Este pe antibiotic!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 23:56

Reclamă
„Perla Ianis Stoica ratează derby-ul Dinamo – FCSB. Lovitură pentru Toni Petrea. „Este pe antibiotic!

Ianis Stoica, gol în Dinamo - FCSB

Profimedia

Ianis Stoica nu a făcut parte din lotul lui FCSB nici pentru meciul cu CFR Cluj din etapa precedentă, scor 3-3. Jucătorul de 19 ani a fost nevoite să ia antibiotice ca să treacă peste probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica ratează derby-ul Dinamo – FCSB

„Ianis Stoica a avut amigdalită acută, este acum pe antibiotic. Are şanse minime să fie pe teren cu Dinamo. Nu mai avea nicio durere, se simte foarte bine, dar e greu după 5 zile de antibiotic să-l bagi în teren”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ianis Stoica, pe care Gigi Becali speră să-l vândă cu o sumă record, a fost scos din lot și băgat în izolare. A fost testat, dar nu are Covid-19.

În vârstă de 19 ani, Ianis Stoica este cotat la 850.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 18 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Dinamo – FCSB, duminică, ora 20:00, LIVE TEXT pe www.as.ro

Duelul din weekend le găsește pe cele două combatante în poziții toatal opuse. Dacă, pe vremuri, cele două grupări se luptau la titlul, acum, FCSB se află pe locul doi, în timp ce Dinamo este pe 15. Diferența dintre cele două este de 36 de puncte.

Reclamă

„Cu Dinamo, orice meci rămâne un derby, să vedem în ce condiții se va disputa. La acest joc nu mai contează pozițiile în clasament”, a spus Toni Petrea înaintea jocului.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și