Închide meniul

Noul Inzaghi joacă la FCSB! Ianis Stoica, „omul offside” de la echipa lui Becali! Ilie Dumitrescu, impresionat de tânărul atacant

Reclamă

Publicat: 16 decembrie 2021, 8:32

Noul Inzaghi joacă la FCSB! Ianis Stoica, „omul offside de la echipa lui Becali! Ilie Dumitrescu, impresionat de tânărul atacant

Ianis Stoica, noul Inzaghi joacă la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Stoica a fost surprins în offside de cel puțin cinci ori în repriza secundă. Acest lucru l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să-l asemene cu Pippo Inzaghi. Fostul atacant italian era și el mai mereu surprins în afara jocului, dar și înscria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Și Inzaghi era la fel ca Ianis Stoica, era deseori în ofsaid, dar are calitatea asta că apare acolo, la finalizare. A schimbat jocul, a scos penalty-ul. Și Ianis Stoica marchează, la fel cum o făcea și Inzaghi”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

18 meciuri, 7 goluri și două pase decisive are Ianis Stoica pentru FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

Ce sfat i-a dat Toni Petrea lui Ianis Stoica

Faptul că Ianis Stoica a fost surprins de atâtea ori în offside, poate veni și din faptul că Toni Petrea i-a cerut să stea mereu în spatele atacanților.

„Ianis Stoica a intrat bine, am discuții cu el, îi spun că are o calitate foarte bună și să plece în spatele fundașilor adverși, mă bucur că a intrat bine și, prin evoluția lui, a decis scorul final”, a spus Toni Petrea, la finalul jocului.

Reclamă

Ajuns la 19 ani, Ianis Stoica a atras deja atenția cluburilor mari di. Europa. Cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com, fiul lui Pompiliu Stoica este dorit de Arsenal, după cum a anunțat Gigi Becali la AS.ro.

Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și