Închide meniul

„Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară, este decizia lor!” Steliano Filip forţează plecarea din Ştefan cel Mare: „Mie nu îmi este frică de nimeni, dar nu mai pot!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 8:33

Reclamă
„Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară, este decizia lor! Steliano Filip forţează plecarea din Ştefan cel Mare: „Mie nu îmi este frică de nimeni, dar nu mai pot!

Dinamo e în criză

Profimedia

Steliano Filip forţează plecarea de la Dinamo

„Situația e la fel cum o știți și voi, complicată, pentru că într-adevăr atât domnul Mureșan, cât și Mister au înțeles că nu mai pot continua. Nu sunt chiar atât de simple lucrurile, pentru că nu doar domnul Mureșan poate să decidă. Mai mult ca sigur, e vorba și despre domnul Zăvăleanu. Eu îmi respect contractul, pentru că mă prezint la antrenament. Acum am și o contractură la picior, nu prea îmi permite să mă antrenez, dar nu e un orgoliu. Efectiv, nu mai pot continua. O să stau să aștept. Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor. Dar, eu nu mai pot continua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mie nu îmi este frică de nimeni, dar s-au adunat mai multe, și cu suporterii, și în perioada cu fostul antrenor când eram al nimănui și atunci nu mai era nevoie de mine. Veneam pe la Săftica, pierdeam două ore ca să treacă timpul să fac act de prezență. M-am simțit umilit și de asta sunt foarte dezamăgit, pentru că, ok, să zicem că suporterii nu toți și-au dorit sau își doresc să plec eu, dar atunci era aceeași conducere. Da, iau în considerare să nu joc până la vară, pentru că nu vreau să încurc. Îmi respect colegii, îmi respect antrenorul și din respect pentru ei nu mă duc la antrenament ca să fac caterincă sau să fac act de prezență. Nu vreau să îi încurc. Nu e orgoliu. Nu mai pot, nu mai pot”, a răbufnit Steliano Filip, potrivit prosport.ro.

Steliano Filip, „capitol închis” pentru Flavius Stoican

Steliano Filip (27 ani) ratează derby-ul Dinamo – FCSB. Fotbalistul vrea cu orice preț să plece de la gruparea din Ștefan cel Mare, iar Flavius Stoican nu se va mai baza pe serviciile sale.

Steliano Filip a intrat în conflict cu fanii și vrea să plece cu orice preț de la Dinamo. Conducerea ”câinilor” așteaptă o ofertă, la fel ca în cazul lui Deian Sorescu. Până atunci, Flavius Stoican nu se va baza pe el.

„Nu va fi în lot pentru meciul cu FCSB și Steliano Filip este un capitol închis pentru mine în momentul acesta. Nu cred că se va schimba ceva în dorința lui de a continua la Dinamo. Nu cred, dar niciodată să nu spui niciodată. În momentul acesta, pe un termen scurt, nu mă voi baza pe Steliano Filip, pentru că eu când am venit aici, am încercat și am crezut că el va putea continua.

Reclamă

Pur și simplu este blocat psihic și mi-a spus că nu mai vrea să continue la Dinamo. Am tras de el, am încercat că până la urmă e important ce face pe teren și mai puțin sunt importante vorbele. Faptele mă interesează, dar starea lui de spirit nu s-a schimbat”, a spus Flavius Stoican.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și