Închide meniul

„Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară, este decizia lor!” Steliano Filip forţează plecarea din Ştefan cel Mare: „Mie nu îmi este frică de nimeni, dar nu mai pot!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 8:33

„Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară, este decizia lor! Steliano Filip forţează plecarea din Ştefan cel Mare: „Mie nu îmi este frică de nimeni, dar nu mai pot!

Dinamo e în criză

Profimedia

Steliano Filip forţează plecarea de la Dinamo

„Situația e la fel cum o știți și voi, complicată, pentru că într-adevăr atât domnul Mureșan, cât și Mister au înțeles că nu mai pot continua. Nu sunt chiar atât de simple lucrurile, pentru că nu doar domnul Mureșan poate să decidă. Mai mult ca sigur, e vorba și despre domnul Zăvăleanu. Eu îmi respect contractul, pentru că mă prezint la antrenament. Acum am și o contractură la picior, nu prea îmi permite să mă antrenez, dar nu e un orgoliu. Efectiv, nu mai pot continua. O să stau să aștept. Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor. Dar, eu nu mai pot continua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mie nu îmi este frică de nimeni, dar s-au adunat mai multe, și cu suporterii, și în perioada cu fostul antrenor când eram al nimănui și atunci nu mai era nevoie de mine. Veneam pe la Săftica, pierdeam două ore ca să treacă timpul să fac act de prezență. M-am simțit umilit și de asta sunt foarte dezamăgit, pentru că, ok, să zicem că suporterii nu toți și-au dorit sau își doresc să plec eu, dar atunci era aceeași conducere. Da, iau în considerare să nu joc până la vară, pentru că nu vreau să încurc. Îmi respect colegii, îmi respect antrenorul și din respect pentru ei nu mă duc la antrenament ca să fac caterincă sau să fac act de prezență. Nu vreau să îi încurc. Nu e orgoliu. Nu mai pot, nu mai pot”, a răbufnit Steliano Filip, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Steliano Filip, „capitol închis” pentru Flavius Stoican

Steliano Filip (27 ani) ratează derby-ul Dinamo – FCSB. Fotbalistul vrea cu orice preț să plece de la gruparea din Ștefan cel Mare, iar Flavius Stoican nu se va mai baza pe serviciile sale.

Steliano Filip a intrat în conflict cu fanii și vrea să plece cu orice preț de la Dinamo. Conducerea ”câinilor” așteaptă o ofertă, la fel ca în cazul lui Deian Sorescu. Până atunci, Flavius Stoican nu se va baza pe el.

„Nu va fi în lot pentru meciul cu FCSB și Steliano Filip este un capitol închis pentru mine în momentul acesta. Nu cred că se va schimba ceva în dorința lui de a continua la Dinamo. Nu cred, dar niciodată să nu spui niciodată. În momentul acesta, pe un termen scurt, nu mă voi baza pe Steliano Filip, pentru că eu când am venit aici, am încercat și am crezut că el va putea continua.

Reclamă

Pur și simplu este blocat psihic și mi-a spus că nu mai vrea să continue la Dinamo. Am tras de el, am încercat că până la urmă e important ce face pe teren și mai puțin sunt importante vorbele. Faptele mă interesează, dar starea lui de spirit nu s-a schimbat”, a spus Flavius Stoican.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și