Închide meniul

Un fotbalist de la Manchester United îl înlocuiește pe Ianis Hagi! Transferul anunțat de Rangers, după accidentarea românului

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 19:08 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:26

Reclamă
Un fotbalist de la Manchester United îl înlocuiește pe Ianis Hagi! Transferul anunțat de Rangers, după accidentarea românului

Rangers i-a găsit înlocuitor lui Ianis Hagi

Profimediaimages

Rangers a anunțat oficial împrumutul lui Amad Diallo de la Manchester United. Fotbalistul de 19 ani a făcut deja vizita medicală și va face parte din lotul echipei pentru următoarea partidă de campionat, sâmbătă, împotriva lui Ross County.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers îl înlocuiește pe Ianis Hagi cu un jucător de la Manchester United

„Este fantastic pentru mine, în această etapă a carierei mele, să am ocazia să vin la un club atât de mare, care este provocator pe mai multe fronturi și îmi va oferi niște oportunități excelente de a mă testa în multe medii. Aștept cu nerăbdare să mă antrenez cu colegii mei pentru prima dată mâine și să mă întâlnesc cu fanii pentru prima dată, la meciul cu Ross County, sâmbătă”, a spus Amad Diallo, pentru site-ul oficial al celor de la Rangers.

Amad Diallo a crescut în Italia, la juniorii celor de la Boca Barco și Atalanta. În ianuarie 2021, el s-a transferat la Manchester United pentru 21 de milioane de euro. Pentru prima echipă a „diavolilor”, Amad a bifat doar 9 partide, niciuna în Premier League, reușind un gol și o pasă decisivă.

18 milioane de euro este cota de piață a lui Amad Diallo, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Ianis Hagi, OUT șase luni

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Ianis Hagi s-a accidentat în timpul victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Dacă prognosticul se verifică, Hagi J. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane Vezi toate știrile
Citește și