Închide meniul

Un fotbalist de la Manchester United îl înlocuiește pe Ianis Hagi! Transferul anunțat de Rangers, după accidentarea românului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 19:08 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:26

Un fotbalist de la Manchester United îl înlocuiește pe Ianis Hagi! Transferul anunțat de Rangers, după accidentarea românului

Rangers i-a găsit înlocuitor lui Ianis Hagi

Profimediaimages

Rangers a anunțat oficial împrumutul lui Amad Diallo de la Manchester United. Fotbalistul de 19 ani a făcut deja vizita medicală și va face parte din lotul echipei pentru următoarea partidă de campionat, sâmbătă, împotriva lui Ross County.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers îl înlocuiește pe Ianis Hagi cu un jucător de la Manchester United

„Este fantastic pentru mine, în această etapă a carierei mele, să am ocazia să vin la un club atât de mare, care este provocator pe mai multe fronturi și îmi va oferi niște oportunități excelente de a mă testa în multe medii. Aștept cu nerăbdare să mă antrenez cu colegii mei pentru prima dată mâine și să mă întâlnesc cu fanii pentru prima dată, la meciul cu Ross County, sâmbătă”, a spus Amad Diallo, pentru site-ul oficial al celor de la Rangers.

Amad Diallo a crescut în Italia, la juniorii celor de la Boca Barco și Atalanta. În ianuarie 2021, el s-a transferat la Manchester United pentru 21 de milioane de euro. Pentru prima echipă a „diavolilor”, Amad a bifat doar 9 partide, niciuna în Premier League, reușind un gol și o pasă decisivă.

18 milioane de euro este cota de piață a lui Amad Diallo, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Ianis Hagi, OUT șase luni

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Ianis Hagi s-a accidentat în timpul victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Dacă prognosticul se verifică, Hagi J. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și