Închide meniul

Dinamo – FCSB | Mihai Stoica a dat de pământ cu Flavius Stoican. „O băiaie de joc! Așa ceva nu se face”

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2022, 8:20

Reclamă
Dinamo – FCSB | Mihai Stoica a dat de pământ cu Flavius Stoican. „O băiaie de joc! Așa ceva nu se face

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Miercuri, Dinamo a organizat un amical în Ștefan cel Mare, cu o echipă din Liga 3, CS Popești-Leordeni, pe care l-a pierdut, scor 1-2. Partida a deteriorat și mai mult suprafața gazonului, care oricum se prezenta în condiții precare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Mihai Stoica l-a pus la zid pe Flavius Stoican

„Acel amical a fost o bătaie de joc! Nu e ok, nu e fair-play. Riscă accidentări jucătorii, nu numai ai noștri. Te gândești și la altceva. Tu, Dinamo, vei juca acolo, pe orezăria aia, un teren execrabil, contra unor echipe pe care trebuie să le învingi. Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. – referire la Flavius Stoican)”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Derby de România nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza datoriei de 100.000 de euro pe care o au „câinii” la firma care administrează cel mai mare stadion din țară. În condițiile date, cel mai așteptat meci din campionat va avea loc pe Stadionul Dinamo.

Flavius Stoican: „Care e problema cu terenul?”

După meciul cu Popești-Leordeni, Flavius Stoican nu s-a ferit să răspundă atacurilor dinspre rivala FCSB.

Care e problema cu terenul? A fost înghețat, poate duminică va fi mai bun. Dar nu mă interesează pe mine ca FCSB e nemulțumită de gazon. Până la urmă, ei joacă în deplasare„, a fost reacția categorică a lui Flavius Stoican, la finalul amicalului, când a aflat că a fost criticat de rivalii de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și