Închide meniul
EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Dinamo – FCSB nu se dispută pe Arena Națională. „Câinii” ratează șansa de a câștiga o sumă importantă în Derby de România. Ce trebuie să știe fanii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 17:04

Adevăratul motiv pentru care Dinamo – FCSB nu se dispută pe Arena Națională. „Câinii ratează șansa de a câștiga o sumă importantă în Derby de România. Ce trebuie să știe fanii

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu "U" Cluj

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Dinamoviștii au pus deja în vânzare biletele pentru Derby de România, dar fanii au avut parte de o surpriză nedorită. Meciul nu va fi găzduit de Arena Națională. Duelul marilor rivale va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Dinamo – FCSB nu va fi găzduit de Arena Națională

Din informațiile AS.ro, de vină sunt problemele financiare uriașe cu care se confruntă „câinii”. Firma care administrează Arena Națională s-a înscris la masa credală și se judecă cu conducătorii lui Dinamo. Încearcă să recupereze datorii care se ridică la aproximativ 100.000 de euro. Până când acestea nu vor fi plătite, jucătorii lui Flavius Stoican nu sunt primiți pe cel mai mare stadion din România.

Este o nouă lovitură primită de Dinamo, care putea obține profit în urma acestui meci. Există un interes uriaș și erau șanse importante ca toate biletele să fie vândute. Rețeta financiară ar fi fost pe placul oficialilor penultimei clasate din Liga 1.

În condițiile date, fanii sunt așteptați pe vechea arenă din Ștefan cel Mare. Din cauza pandemiei, doar 30% din capacitatea stadionului va fi pus la dispoziția ultrașilor. Prin urmare, mai puțin de 5000 de fani vor putea fi prezenți.

Nu conta unde se juca… nu contează terenul, nu contează unde e, contează cum vom fi noi. Fiți convinși că atât eu, cât și jucătorii, o să facem tot ce ne stă în putință ca să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB. Declarațiile care au fost în această perioadă le-am pus deja acolo unde trebuie și în momentul în care va veni acest meci, le voi scoate„, a declarat Flavius Stoican.

Reclamă

Cât costă biletele la derby-ul Dinamo – FCSB

Numărăm împreună zilele până la ora celui mai așteptat duel al fotbalului românesc, DINAMO vs FCSB (Liga 1, etapa a 23-a), programat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în ultima duminică a acestei luni, 30 ianuarie, ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare„, a fost anunțul făcut de dinamoviști pe pagina oficială de Facebook.

Un bilet în peluză costă 25 de lei, iar unul la Tribuna 2 costă 35 de lei. Cine vrea să urmărească meciul de la Tribuna 1 trebuie să scoată din buzunar 45 de lei, iar biletele de la VIP sunt 60 de lei. 200 de lei e un tichet la lojă.

Pentru a se respecta restricțiile impuse de autorități, la meci vor putea asista doar suporterii vaccinați cu schema completă, cei trecuți prin boală în ultimele 6 luni sau cei care prezintă un test PCR negativ.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și