Închide meniul

Meci nebun între Brazilia și Ecuador! Alisson a văzut de două ori cartonașul roșu și a terminat partida în teren. Un jucător de la Atletico Madrid a fost umplut de sânge

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2022, 11:59 / Actualizat: 28 ianuarie 2022, 16:10

Reclamă
Meci nebun între Brazilia și Ecuador! Alisson a văzut de două ori cartonașul roșu și a terminat partida în teren. Un jucător de la Atletico Madrid a fost umplut de sânge

Alisson a văzut de două ori cartonașul roșu și a terminat partida în teren

În minutul 15, arbitrul l-a trimis mai devreme la cabine pe portarul ecuadorian Alexander Dominguez (34 de ani), după ce l-a lovit în gât pe Matheus Cunha, jucătorul lui Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matheus Cunha, umplut de sânge în Brazilia – Ecuador

Jocul a fost întrerupt pentru câteva minute, dar din fericire Cunha a reușit să continue în teren. Imaginea postată de el la finalul partidei spune însă totul despre intensitatea loviturii pe care a primit-o.

Sursa: Instagram Matheus Cunha

După ce Ecuador a avut un jucător eliminat, Brazilia a urmat exemplul. Fundașul lui Tottenham, Emerson, a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 20.

Și la mai puțin de zece minute mai târziu, arbitrul a scos din buzunar următorul cartonaș roșu, de data aceasta pentru portarul brazilian Alisson. Portarul lui Liverpool a avut un atact de kung-fu asupra lui Enner Valencia.

Reclamă

Alisson, eliminat de două ori în Brazilia – Ecuador

După câteva minute de verificare, arbitrul video a anulat decizia de a-l elimina pe Alisson. Portarul a fost doar avertizat și lăsat să continue să joace. Totuși, a comis-o din nou!

În minutul 95, Alisson a boxat un balon, dar în același timp și-a lovit și un adversar. Arbitrul i-a dat portarului brazilian al doilea cartonaș galben și l-a elimimat. Culmea, și de această dată, decizia a fost inversată de VAR! În mod miraculos, Alisson a rămas pe teren până la fluierul final.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile celor două echipe au fost marcate de Casemiro și, respectiv, Felix Torres. Brazilia e deja calificată la Cupa Mondială din Qatar. Ecuador se află pe locul trei și încă speră să obțină biletele pentru Mondial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și