Închide meniul
EXCLUSIV

Răspuns categoric al lui Gigi Becali când a fost întrebat dacă se duce la Derby de România. „Fotbalul e o afacere!”. Singurul plan pe care îl mai are la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2022, 15:45

Reclamă
Răspuns categoric al lui Gigi Becali când a fost întrebat dacă se duce la Derby de România. „Fotbalul e o afacere!. Singurul plan pe care îl mai are la FCSB

Gigi Becali,Tea Sponte și Anghel Iordanescu, în tribună la un meci al lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul lui FCSB așteaptă o victorie a echipei pe care o conduce, dar nu este dispus să vadă derby-ul de la stadionul din Ștefan cel Mare. A trecut o lungă perioadă de când Becali nu a mai fost prezent, în tribună, la un meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț înainte de Dinamo – FCSB

Latifundiarul din Pipera anunță că fotbalul a ajuns să reprezinte o simplă afacere pentru el. Singurul său plan e să facă profit la finalul fiecărui sezon. Nici măcare confruntările cu Dinamo și Rapid nu îl mai atrag.

Nu îmi e dor de nimic, nu ma interesează. E o afacere, nu mă interesează pe mine de derby. Eu nu mai am de asta cu derby, cu ambiții, că e Dinamo și Rapid. Pentru mine fotbalul e o afacere și gata, mă gândesc cum să o gestionez să nu pierd bani… să câștig bani. Nu mă interesează altceva!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

FCSB nu a mai pierdut, în Liga 1, din luna august. Ceda atunci, în Gruia, cu CFR Cluj. Chiar și așa, jucătorii lui Dan Petrescu au un avans de 10 puncte. Etapa trecută, ardelenii au ratat la limită victoria în meciul direct. Iulian Cristea a înscris golul de 3-3 în minutul 90+3.

Toni Petrea a asigurat că va continua să se gândească la titlu până în ultimul moment. Roș-albaștrii așteaptă înjumătățirea punctelor la finalul sezonului regulat.

Reclamă

Îmi doresc în primul rând victoria cu noi pentru că trebuie să venim din urmă și să recuperăm puncte. Sperăm că CFR se va încurca. Atât timp cât sunt șanse matematice credem în continuare„, a spus Toni Petrea la conferința de presă.

Meciul Dinamo – FCSB va putea fi urmărit duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe as.ro. În tur, „câinii” au pierdut cu 0-6.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și