Închide meniul

„N-au motive să-mi ceară demisia!” Toni Petrea nu a uitat de conflictul cu suporterii. Ce mesaj le-a transmis înaintea derby-ului Dinamo – FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2022, 15:26

„N-au motive să-mi ceară demisia! Toni Petrea nu a uitat de conflictul cu suporterii. Ce mesaj le-a transmis înaintea derby-ului Dinamo – FCSB

Toni Petrea, antrenor FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În ultimul meci de campionat al celor de la FCSB, împotriva liderului CFR Cluj, fanii roș-albaștrilor au scandat „Demisia! Demisia!” la adresa lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Toni Petrea nu a uitat de conflictul cu suporterii

Petrea susține că nu este afectat de atitudinea suporterilor și se concentrează doar la misiunea sa de la echipă. FCSB joacă duminică împotriva marii rivale, Dinamo.

Teoretic n-au motive să-mi ceară demisia. Nu vreau să vorbesc prea mult pe acest subiect. Avem suporteri fantastici, care își doresc performanțe, exigenți și e normal să fie nemulțumiți când nu s-a mai câștigat campionatul de atât de mult timp. Treaba mea e să încerc să cresc nivelul jucătorilor. Îmi doresc doar ca suporterii noștri să susțină echipa.

Chiar nu mă interesează. Eu mă gândesc în timpul meciurilor doar la ce am de făcut. Eram conduși și căutam soluții pentru a egala. Chiar nu vreau să mă gândesc, eu îmi văd de treaba mea.

Împăcare cu suporterii nu are cum să fie pentru că nu ne-am certat, eu cel puțin. Nu am probleme cu nimeni. Îmi doresc în primul rând victoria cu noi pentru că trebuie să venim din urmă și să recuperăm puncte. Sperăm că CFR se va încurca. Atât timp cât sunt șanse matematice credem în continuare”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului Dinamo – FCSB.

Reclamă

Șapte meciuri a adunat până acum Toni Petrea în cel de-al doilea mandat pe banca echipei patronate de Gigi Becali. Bilanțul său este de cinci victorii și două remize.

Dinamo – FCSB se va disputa cu casa închisă

Radio Dinamo 1948 a anunțat că nu a mai rămas niciun bilet disponibil pentru cel mai tare meci al etapei a 23-a a Ligii 1. Disputa va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare și poate fi ultimul derby găzduit de vechea arenă. Aceasta va fi demolată pentru a face loc unui nou stadion.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, numai 30% din capacitatea stadionului Dinamo va putea fi ocupată. Prin urmare, au fost vândute numai 5.000 de bilete pentru meciul marilor rivale. În tur, au fost de șapte ori mai mulți fani pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Derby de România nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza datoriei de 100.000 de euro pe care o au „câinii” la firma care administrează cel mai mare stadion din țară.

Alb-roșiii au o revanșă de luat după umilința suferită în luna septembrie. Atunci, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu un neverosimil 6-0. Steliano Filip a fost eliminat în minutul 37, iar jucătorii de la FCSB au profitat și au înscris din toate pozițiile. A fost un rezultat istoric.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și