Închide meniul
EXCLUSIV

Răspuns categoric al lui Gigi Becali când a fost întrebat dacă se duce la Derby de România. „Fotbalul e o afacere!”. Singurul plan pe care îl mai are la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2022, 15:45

Răspuns categoric al lui Gigi Becali când a fost întrebat dacă se duce la Derby de România. „Fotbalul e o afacere!. Singurul plan pe care îl mai are la FCSB

Gigi Becali,Tea Sponte și Anghel Iordanescu, în tribună la un meci al lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul lui FCSB așteaptă o victorie a echipei pe care o conduce, dar nu este dispus să vadă derby-ul de la stadionul din Ștefan cel Mare. A trecut o lungă perioadă de când Becali nu a mai fost prezent, în tribună, la un meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț înainte de Dinamo – FCSB

Latifundiarul din Pipera anunță că fotbalul a ajuns să reprezinte o simplă afacere pentru el. Singurul său plan e să facă profit la finalul fiecărui sezon. Nici măcare confruntările cu Dinamo și Rapid nu îl mai atrag.

Nu îmi e dor de nimic, nu ma interesează. E o afacere, nu mă interesează pe mine de derby. Eu nu mai am de asta cu derby, cu ambiții, că e Dinamo și Rapid. Pentru mine fotbalul e o afacere și gata, mă gândesc cum să o gestionez să nu pierd bani… să câștig bani. Nu mă interesează altceva!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

FCSB nu a mai pierdut, în Liga 1, din luna august. Ceda atunci, în Gruia, cu CFR Cluj. Chiar și așa, jucătorii lui Dan Petrescu au un avans de 10 puncte. Etapa trecută, ardelenii au ratat la limită victoria în meciul direct. Iulian Cristea a înscris golul de 3-3 în minutul 90+3.

Citește și:

Toni Petrea a asigurat că va continua să se gândească la titlu până în ultimul moment. Roș-albaștrii așteaptă înjumătățirea punctelor la finalul sezonului regulat.

Reclamă

Îmi doresc în primul rând victoria cu noi pentru că trebuie să venim din urmă și să recuperăm puncte. Sperăm că CFR se va încurca. Atât timp cât sunt șanse matematice credem în continuare„, a spus Toni Petrea la conferința de presă.

Meciul Dinamo – FCSB va putea fi urmărit duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe as.ro. În tur, „câinii” au pierdut cu 0-6.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, anunț înainte de Dinamo – FCSB
  • Patronul roș-albaștrilor nu vrea să vadă din tribune Derby de România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și