Închide meniul
EXCLUSIV

Academica Clinceni – Farul Constanța, în pericol să nu se joace! Ilfovenii mai au doar 11 jucători valizi

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 21:35 / Actualizat: 28 ianuarie 2022, 22:45

Reclamă
Academica Clinceni – Farul Constanța, în pericol să nu se joace! Ilfovenii mai au doar 11 jucători valizi

Academica Clinceni rămâne pe ultimul loc

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Academica Clinceni – Farul Constanța, în pericol să nu se joace

Update: Andrei Ureche (portar), Ovidiu Sterian și Valentin Dumitrache sunt celelalte cazuri de coronavirus de la Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Academica Clinceni și Farul Constanța este în pericol să nu se joace! Motivul este constituit de faptul că ilfovenii mai au doar 11 jucători valizi, iar regulamentul prevede un minimum de 13 fotbaliști, dintre care un portar. Academica Clinceni a ajuns în această situație după ce în ultima perioadă foarte multți jucători au plecat din cauza problemelor financiare.

În plus, cei de la Academica Clinceni se confruntă și cu mai multe cazuri de Covid-19 la echipă. Ieri, Thibaut Moulin a fost depistat pozitiv, iar surse medicale au dezvăluit pentru www.AS.ro că au mai apărut astăzi încă 3 cazuri. Partida dintre Academica Clinceni și Farul ar fi trebuit să se joace sâmbătă, de la ora 17.00, la Giurgiu.

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni că vor să amâne intenționat partida

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni, în urmă cu câteva zile, că vor să amâne partida, în contextul în care nu există focar de Covid-19 la echipa ilfoveană.

„Avem informații că Clinceniul dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicații ar fi că au pe lista A doar șase jucători, dintre care un portar, și pe lista B au 10 jucători. Mâine se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Reclamă

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Puteau să se organizeze foarte bine, să aducă jucători, au avut timp în această pauză. Noi am tras un semnal de alarmă Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de astăzi.

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă au de gând să facă acest scenariu cei de la Clinceni, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună al doilea și al treilea portar pe listă”, spunea Gică Popescu, în urmă cu câteva zile, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și