Închide meniul
EXCLUSIV

Academica Clinceni – Farul Constanța, în pericol să nu se joace! Ilfovenii mai au doar 11 jucători valizi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 21:35 / Actualizat: 28 ianuarie 2022, 22:45

Academica Clinceni – Farul Constanța, în pericol să nu se joace! Ilfovenii mai au doar 11 jucători valizi

Academica Clinceni rămâne pe ultimul loc

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Academica Clinceni – Farul Constanța, în pericol să nu se joace

Update: Andrei Ureche (portar), Ovidiu Sterian și Valentin Dumitrache sunt celelalte cazuri de coronavirus de la Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Academica Clinceni și Farul Constanța este în pericol să nu se joace! Motivul este constituit de faptul că ilfovenii mai au doar 11 jucători valizi, iar regulamentul prevede un minimum de 13 fotbaliști, dintre care un portar. Academica Clinceni a ajuns în această situație după ce în ultima perioadă foarte multți jucători au plecat din cauza problemelor financiare.

În plus, cei de la Academica Clinceni se confruntă și cu mai multe cazuri de Covid-19 la echipă. Ieri, Thibaut Moulin a fost depistat pozitiv, iar surse medicale au dezvăluit pentru www.AS.ro că au mai apărut astăzi încă 3 cazuri. Partida dintre Academica Clinceni și Farul ar fi trebuit să se joace sâmbătă, de la ora 17.00, la Giurgiu.

Citește și:

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni că vor să amâne intenționat partida

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni, în urmă cu câteva zile, că vor să amâne partida, în contextul în care nu există focar de Covid-19 la echipa ilfoveană.

„Avem informații că Clinceniul dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicații ar fi că au pe lista A doar șase jucători, dintre care un portar, și pe lista B au 10 jucători. Mâine se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Reclamă

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Puteau să se organizeze foarte bine, să aducă jucători, au avut timp în această pauză. Noi am tras un semnal de alarmă Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de astăzi.

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă au de gând să facă acest scenariu cei de la Clinceni, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună al doilea și al treilea portar pe listă”, spunea Gică Popescu, în urmă cu câteva zile, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și