Închide meniul
NEWS ALERT

Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat! Când se va juca meciul din etapa a 23-a

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 10:09

Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat! Când se va juca meciul din etapa a 23-a

Academica Clinceni - Farul Constanța, amânat!

Hepta

Sursele AS.ro susțin că LPF a luat decizia ca meciul să se dispute pe 17 februarie, la ora 20.00, astfel că ilfovenii vor avea timp să scape de probleme și să se prezinte la duelul cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regulamentul susține ca o echipă să aibă cel puțin 13 jucători valizi și între ei să se afle și un portar. Academica Clinceni a ajuns în această situație după ce în ultima perioadă foarte mulți jucători au plecat din cauza problemelor financiare.

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni că vor să amâne intenționat partida

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni, în urmă cu câteva zile, că vor să amâne partida, în contextul în care nu există focar de Covid-19 la echipa ilfoveană.

„Avem informații că Clinceniul dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicații ar fi că au pe lista A doar șase jucători, dintre care un portar, și pe lista B au 10 jucători. Mâine se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Puteau să se organizeze foarte bine, să aducă jucători, au avut timp în această pauză. Noi am tras un semnal de alarmă Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de astăzi.

Reclamă

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă au de gând să facă acest scenariu cei de la Clinceni, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună al doilea și al treilea portar pe listă”, spunea Gică Popescu, în urmă cu câteva zile, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și