Închide meniul
NEWS ALERT

Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat! Când se va juca meciul din etapa a 23-a

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 10:09

Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat! Când se va juca meciul din etapa a 23-a

Academica Clinceni - Farul Constanța, amânat!

Hepta

  • Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat
  • Când a fost reprogramat

Sursele AS.ro susțin că LPF a luat decizia ca meciul să se dispute pe 17 februarie, la ora 20.00, astfel că ilfovenii vor avea timp să scape de probleme și să se prezinte la duelul cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regulamentul susține ca o echipă să aibă cel puțin 13 jucători valizi și între ei să se afle și un portar. Academica Clinceni a ajuns în această situație după ce în ultima perioadă foarte mulți jucători au plecat din cauza problemelor financiare.

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni că vor să amâne intenționat partida

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni, în urmă cu câteva zile, că vor să amâne partida, în contextul în care nu există focar de Covid-19 la echipa ilfoveană.

Reclamă

„Avem informații că Clinceniul dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicații ar fi că au pe lista A doar șase jucători, dintre care un portar, și pe lista B au 10 jucători. Mâine se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Puteau să se organizeze foarte bine, să aducă jucători, au avut timp în această pauză. Noi am tras un semnal de alarmă Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de astăzi.

Reclamă

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă au de gând să facă acest scenariu cei de la Clinceni, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună al doilea și al treilea portar pe listă”, spunea Gică Popescu, în urmă cu câteva zile, la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid - Farul: "Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat"
Liga 1 • 16 mart., 15:29
Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid – Farul: „Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat”
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid - Farul: "Nu există aşa ceva". Ce a spus despre Gică Hagi
Liga 1 • 16 mart., 10:14
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva”. Ce a spus despre Gică Hagi
Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid - Farul: "Uneori mă mai ceartă". Ce a zis Cojocaru
Liga 1 • 15 mart., 23:24
Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid – Farul: „Uneori mă mai ceartă”. Ce a zis Cojocaru