Închide meniul

Gică Popescu și-a ieșit din minți după ce LPF a amânat meciul Clinceni – Farul. „O mizerie pastorită! Nu se respectă regulamentul!”

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2022, 11:35

Reclamă
Gică Popescu și-a ieșit din minți după ce LPF a amânat meciul Clinceni – Farul. „O mizerie pastorită! Nu se respectă regulamentul!

Gică Popescu, discurs fără precedent după Muntenegru – România 2-0

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

”Este o mizerie păstorită de Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am informat Liga Profesionistă de Fotbal înainte de a face publice aceste zvonuri (n.r. despre cazurile de COVID-19 de la Clinceni, de acum două zile).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu și-a ieșit din minți după ce LPF a amânat meciul Clinceni – Farul.

Liga Profesionistă de Fotbal nu respectă regulamentul. A acceptat o listă a celor de la Clinceni fără să aibă în componență cei opt jucători formați la nivel național și patru din propria pepinieră. În plus, din câte știu eu, Cliceniul a întrerupt contractul cu patru jucători.

Toate aceste mizerii au fost aduse la cunoștință Ligi Profesioniste de Fotbal, care se pare că păstorește aceste mizerii. Dă-le meciul pierdut cu 0-3, nu e vina mea, a Farului, că tu ai doar șase jucători. E vina mea că nu ai putut să-ți faci lista?

De ce acceptă Liga ca o echipă să se înregistreze cu șase jucători pe lista A când ai posibilitatea să treci 25 de jucători? De ce păstoresc mizeriile asta cu bună știință. Eu am informat președintele Ligii în legătură cu această informație. Mi-a zis să așteptăm, să nu premedităm. Este exact ce am zis eu.

Nu știm ce vom face. Acum ne vom întâlni și noi să vedem ce decizii vom lua. Să ne anunți în dimineața meciului că nu se mai joacă meciul, mi se pare așa… . Le-am spus de acum două zile că o să fie infectați, că o să fie portarul infectat. Nu e vina mea că pun un singur portar pe listă, ci nu trei.

Reclamă

Când vezi astfel de mizerii îți trece pofta să mai investești în fotbal și să faci performanță. Vin amatorii de la Ligă și spun ‘meci amânat’!”, a spus Gică Popescu, potrivit sport.ro.

Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat

Meciul dintre Academica Clinceni și Farul Constanța, din etapa a 23-a, a fost amânat. Ilfovenii aveau la dispoziție doar 11 jucători valizi, după plecările din ultimul timp, dar și după numărul mare de jucători depistați pozitiv la Covid-19. Duelul era programat inițial azi, de la ora 17.00.

Sursele AS.ro susțin că LPF a luat decizia ca meciul să se dispute pe 17 februarie, la ora 20.00, astfel că ilfovenii vor avea timp să scape de probleme și să se prezinte la duelul cu Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Regulamentul susține ca o echipă să aibă cel puțin 13 jucători valizi și între ei să se afle și un portar. Academica Clinceni a ajuns în această situație după ce în ultima perioadă foarte mulți jucători au plecat din cauza problemelor financiare.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 Vezi toate știrile
Citește și