Închide meniul

Rapid – UTA Arad | Meci interzis cardiacilor pe Arena Națională! Eliminare, penalty repetat, meci întrerupt și conflicte între ultrași. Forțele de ordine au intervenit de urgență!

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 21:19

Reclamă
Rapid – UTA Arad | Meci interzis cardiacilor pe Arena Națională! Eliminare, penalty repetat, meci întrerupt și conflicte între ultrași. Forțele de ordine au intervenit de urgență!

Rapid – UTA Arad, meci interzis cardiacilor

AS.ro

Rapid – UTA Arad, meci interzis cardiacilor

Nebunia a început în minutul 39, la un cornet al arădenilor, când Junior Morais a respins cu mâna lovitura de cap a lui Batha. Radu Petrescu l-a eliminat pe brazilian, iar penalty-ul a fost acordat de asistentul Ferencz Tunyogi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost întrerupt minute bune, după ce galeria giuleștenilor a aruncat cu petarde pe teren în timp ce Ubbink încerca să execute penalty-ul. În cele din urmă acesta, acesta a transformat lovitura de la 11 metri, dar a ratat. Totuși, acesta s-a repetat după ce Moldovan nu a stat pe linia porții. De data aceasta, Ubbink a deschis scorul.

La pauză, galeria celor de UTA Arad, care a fost însoțită la meci de ultrașii de la CSA Steaua, s-a aflat în conflict cu suporterii giuleșteni. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

Cristi Săpunaru, avertisment pentru giuleşteni 

Rapid a pierdut prima bătălie de play-off din 2022, iar căpitanul Cristi Săpunaru era foc şi pară la finalul meciului. Spune că echipa sa a fost adormită din cauza cazurilor de COVID-19 de la olteni şi că lipsa de atitudine a dus la această înfrângere. Totuşi, Săpunaru promite că totul se va schimba de la meciul cu UTA.

„Un meci greu. Am suferit după acel gol primit repede. Am avut câteva şanse să înscriem, dar nu am făcut-o. Este dureros. Era un meci de play-off. Acuna a demonstrat la antrenamente, se întâmplă să greşeşti. 

Reclamă

E vina noastră a echipei că nu am plecat cu un punct de aici. Nu punem în cârca nimănui înfrângerea. Am fost adormiţi pentru faza lor cu COVID. A fost o problemă de atitudine din partea tururor. Nu am jucat rău, dar nu am băgat-o în poartă”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și