Închide meniul

Rapid – UTA Arad | Meci interzis cardiacilor pe Arena Națională! Eliminare, penalty repetat, meci întrerupt și conflicte între ultrași. Forțele de ordine au intervenit de urgență!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 21:19

Rapid – UTA Arad | Meci interzis cardiacilor pe Arena Națională! Eliminare, penalty repetat, meci întrerupt și conflicte între ultrași. Forțele de ordine au intervenit de urgență!

Rapid – UTA Arad, meci interzis cardiacilor

AS.ro

Rapid – UTA Arad, meci interzis cardiacilor

Nebunia a început în minutul 39, la un cornet al arădenilor, când Junior Morais a respins cu mâna lovitura de cap a lui Batha. Radu Petrescu l-a eliminat pe brazilian, iar penalty-ul a fost acordat de asistentul Ferencz Tunyogi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost întrerupt minute bune, după ce galeria giuleștenilor a aruncat cu petarde pe teren în timp ce Ubbink încerca să execute penalty-ul. În cele din urmă acesta, acesta a transformat lovitura de la 11 metri, dar a ratat. Totuși, acesta s-a repetat după ce Moldovan nu a stat pe linia porții. De data aceasta, Ubbink a deschis scorul.

La pauză, galeria celor de UTA Arad, care a fost însoțită la meci de ultrașii de la CSA Steaua, s-a aflat în conflict cu suporterii giuleșteni. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

Citește și:

Cristi Săpunaru, avertisment pentru giuleşteni 

Rapid a pierdut prima bătălie de play-off din 2022, iar căpitanul Cristi Săpunaru era foc şi pară la finalul meciului. Spune că echipa sa a fost adormită din cauza cazurilor de COVID-19 de la olteni şi că lipsa de atitudine a dus la această înfrângere. Totuşi, Săpunaru promite că totul se va schimba de la meciul cu UTA.

„Un meci greu. Am suferit după acel gol primit repede. Am avut câteva şanse să înscriem, dar nu am făcut-o. Este dureros. Era un meci de play-off. Acuna a demonstrat la antrenamente, se întâmplă să greşeşti. 

Reclamă

E vina noastră a echipei că nu am plecat cu un punct de aici. Nu punem în cârca nimănui înfrângerea. Am fost adormiţi pentru faza lor cu COVID. A fost o problemă de atitudine din partea tururor. Nu am jucat rău, dar nu am băgat-o în poartă”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și