Închide meniul

Rapid – UTA 1-1 | ”Vă spun în premieră!” Laszlo Balint, în pragul disperării: ”Mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 23:52

Reclamă
Rapid – UTA 1-1 | ”Vă spun în premieră!” Laszlo Balint, în pragul disperării: ”Mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia!”

Laszlo Balint a vrut să își dea demisia

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laszlo Balint a vrut să își dea demisia de la UTA Arad

Informația a fost dezvăluită de Bogdan Apostu, apropiat al celor de la UTA Arad. Alexandru Meszar, conducătorul ”Bătrânei Doamne”, nu a fost de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu e în pericol postul lui Balint. Vă spun în premieră. După meciul trecut, când a fost înjurat de unii dintre suporteri, Balint mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia. Meszar nu a vrut să audă de așa ceva, pentru că echipa joacă și a avut ghinion”, a declarat Bogdan Apostu.

Laszlo Balint şi-a criticat dur jucătorii după Rapid – UTA 1-1

UTA este departe de play-off după al zecelea meci consecutiv fără victorie. Echipa lui Laszlo Balint a avut 1-0 şi om în plus o repriză, dar nu a reuşit să câştige. La final, antrenorul oaspeţilor şi-a criticat dur echipa.

„Şi eu mă aşteptam la ceva. Unii jucători s-au speriat de atmosfra din tribune. Fanii Rapidului au contribuit decisiv la rezultatul final. Trebuia să pasăm şi săî controlăm jocul. Nu ştiu ce s-a întâmplat la gol. În acel moment, o asemenea lipsă de marcaj e de neînţeles. Sunt dezamăgit de la cum au venit jucătorii de pe bancă.

Mingi greşite şi decizii incorecte. Să ne concentrăm la munca noastră. Trebuia să câştigăm acest joc. De mâine o luăm de la capăt. Jucătorii mei puteau mai mult. Aşteptam altceva de la repriza a doua. Am discutat altceva în vestiar. Am început foarte prost a doua repriză. E foarte important să rămânem perseverenţi şi consecvenţi”, a spus Balint.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și