Închide meniul
VIDEO

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Punct epic în finala de la Australian Open 2022. 40 de lovituri și un unghi rar găsit de Rafa

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 12:35

Reclamă
Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Punct epic în finala de la Australian Open 2022. 40 de lovituri și un unghi rar găsit de Rafa

Punct epic în finala de la Australian Open 2022

Getty Images

Cei doi au avut parte de un raliu de 40 de lovituri, în care s-au apărat pe rând. Nadal a fost nevoit să inventeze un backhand care a picat sub fileu, la care rusul nu a mai avut niciun răspuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost punctul care l-a ajutat pe Nadal să facă break-ul în setul 2 și să treacă în avantaj, 3-1. Evident, toată lumea s-a ridicat și i-a aplaudat pe cei doi gladiatori, după un schimb entuziasmant.

Rafael Nadal – Daniil Medvedev, marea finală de la Australian Open 2022

Nadal poate să scrie istorie în finala cu Daniil Medvedev. Spaniolul la un singur succes distanță de a câștiga cel de-al 21-lea său Grand Slam. I-ar depăși astfel pe Roger Federer și Novak Djokovic și ar deveni cel mai titrat jucător din istoria tenisului la turneele de Mare Șlem.

Anul trecut, Medvedev a jucat finala la US Open cu Novak Djokovic, care era, la fel ca Nadal acum, în căutarea titlului de Grand Slam cu numărul 21, Rusul s-a impus atunci surprinzător, fiind outsider, iar Djokovic, Federer și Nadal au rămas la egalitate perfectă, 20.

Reclamă

Daniil Medvedev, pregătit pentru duelul de cinci stele cu Rafael Nadal

„De prea multe ori am pierdut meciuri din cauza emoțiilor negative. Am pierdut cumva din energie și a trebuit să mă recalibrez, dar e bine că am câștigat. A fost un meci foarte strâns. Am greșit niște minge pe care le puteam juca mai bine. Am încercat să-i citesc serviciul, să-i pun mingiile în teren. Sunt pregătit pentru finală.

Din nou, joc cu cineva care caută Slam-ul 21. Nu știu pentru cine va striga Novak în fața televizorului. Bineînțeles că îmi aduc aminte de meciul cu Rafa. Sunt pregătit!”, a spus Medvedev, despre finala cu Rafael Nadal.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” Vezi toate știrile
Citește și