Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | „E o diferenţă mare!” Dănuţ Lupu îi încurajează pe dinamovişti, după ce au primit nouă goluri în două meciuri cu marea rivală: „Şanse de scăpare sunt”

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 9:02

Reclamă
Dinamo – FCSB 0-3 | „E o diferenţă mare! Dănuţ Lupu îi încurajează pe dinamovişti, după ce au primit nouă goluri în două meciuri cu marea rivală: „Şanse de scăpare sunt

Dănuț Lupu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1989–1990

Dănuţ Lupu, atac devastator la Dinamo | Hepta

Dănuţ Lupu e de părere că, deşi situaţia echipei este un dramatică, Dinamo are puterea să se salveze. Dinamo a pierdut la scor de neprezentare derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB 0-3. Dănuţ Lupu crede că Dinamo se poate salva

Trebuie să recunoaștem că, la ora actuală, între cele două echipe e o diferență mare pe care o arată și clasamentul. Șansa e de partea celor puternici. Dinamo trece printr-o periodă foarte grea. E greu când o ții din înfrângere în înfrângere.

Au avut două șanse, puteau să egaleze și altfel ar fi fost meciul. Poate și accidentările au contat. E un lot subțire pentru ce vrea Dinamo. Șanse de scăpare sunt. Se înjumătățesc punctele, se pregătesc, șanse sunt. Sperăm și credem până la sfârșit că vor reuși să se salveze.

Spectatorii au fost alături de echipă, i-a încurajat, dar, dacă nu ai rezultate, nu vin la infinit să te susțină.

Nu știu ce vină are domnul Mureșan. E o chestie mai delicată. De vină suntem toți care am fost până acum și suntem la Dinamo. Nici Rednic nu era un lucru pozitiv pentru această echipă. Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. Dacă îi luăm unul câte unul, nu au un lot rău, dar, când vii după zece înfrângeri, e greu să ai un rezultat pozitiv”, a declarat Dănuț Lupu la finalul meciului.

Reclamă

Dinamo – FCSB 0-3 | „Sunt convins că nu vom retrograda”. Gabi Torje, o nouă promisiune pentru fani

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, în etapa a 23-a a Ligii 1. Alb-roșiii au suferit un nou eșec cu marea rivală, după ce în tur au cedat cu 0-6. Dezastrul continuă pentru echipa lui Flavius Stoican.

Dinamo are numai 12 puncte în clasament, cu unul mai mult decât Academica Clinceni. „Câinii” sunt amenințați cu retrogradarea, însă Gabriel Torje e optimist.

Am pregătit meciul foarte bine din punctul meu de vedere. E greu când primești gol din primul minut. Și în 11 contra 11 am avut câteva oportunități, nu știu dacă a fost așa mare diferență între noi și FCSB. Jocul s-a rupt cu acel cartonaș roșu.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2008 până în 2011, când nu am pierdut cu ei, niciodată nu mi-a fost adresată întrebarea asta (n.r. despre cele 9 goluri primite)… nu mai răspund chiar dacă sunt întrebări puțin răutăcioase. 6-0 sau 3-0, e tot o înfrângere. Ni le asumăm, mergem mai departe și sunt convins că nu vom retrograda.

Istoria se face și cu lucruri pozitive și cu lucruri negative. Acum a fost un lucru negativ. Cum am întors la Liberec, așa am intrat acum în istorie cu cele 9 goluri primite. Dorința este la fiecare meci, ne dorim foarte mult să câștigăm, să obținem puncte. Nu cred că au fost doar din vina noastră, au fost și alte greșeli. Nu mai contează, mergem mai departe și ne gândim la ce avem de făcut săptămâna viitoare„, a declarat Gabi Torje după Dinamo – FCSB 0-3.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și