Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | „E o diferenţă mare!” Dănuţ Lupu îi încurajează pe dinamovişti, după ce au primit nouă goluri în două meciuri cu marea rivală: „Şanse de scăpare sunt”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 9:02

Dinamo – FCSB 0-3 | „E o diferenţă mare! Dănuţ Lupu îi încurajează pe dinamovişti, după ce au primit nouă goluri în două meciuri cu marea rivală: „Şanse de scăpare sunt

Dănuț Lupu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1989–1990

Dănuţ Lupu, atac devastator la Dinamo | Hepta

Dănuţ Lupu e de părere că, deşi situaţia echipei este un dramatică, Dinamo are puterea să se salveze. Dinamo a pierdut la scor de neprezentare derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB 0-3. Dănuţ Lupu crede că Dinamo se poate salva

Trebuie să recunoaștem că, la ora actuală, între cele două echipe e o diferență mare pe care o arată și clasamentul. Șansa e de partea celor puternici. Dinamo trece printr-o periodă foarte grea. E greu când o ții din înfrângere în înfrângere.

Au avut două șanse, puteau să egaleze și altfel ar fi fost meciul. Poate și accidentările au contat. E un lot subțire pentru ce vrea Dinamo. Șanse de scăpare sunt. Se înjumătățesc punctele, se pregătesc, șanse sunt. Sperăm și credem până la sfârșit că vor reuși să se salveze.

Spectatorii au fost alături de echipă, i-a încurajat, dar, dacă nu ai rezultate, nu vin la infinit să te susțină.

Nu știu ce vină are domnul Mureșan. E o chestie mai delicată. De vină suntem toți care am fost până acum și suntem la Dinamo. Nici Rednic nu era un lucru pozitiv pentru această echipă. Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. Dacă îi luăm unul câte unul, nu au un lot rău, dar, când vii după zece înfrângeri, e greu să ai un rezultat pozitiv”, a declarat Dănuț Lupu la finalul meciului.

Reclamă
Citește și:

Dinamo – FCSB 0-3 | „Sunt convins că nu vom retrograda”. Gabi Torje, o nouă promisiune pentru fani

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, în etapa a 23-a a Ligii 1. Alb-roșiii au suferit un nou eșec cu marea rivală, după ce în tur au cedat cu 0-6. Dezastrul continuă pentru echipa lui Flavius Stoican.

Dinamo are numai 12 puncte în clasament, cu unul mai mult decât Academica Clinceni. „Câinii” sunt amenințați cu retrogradarea, însă Gabriel Torje e optimist.

Am pregătit meciul foarte bine din punctul meu de vedere. E greu când primești gol din primul minut. Și în 11 contra 11 am avut câteva oportunități, nu știu dacă a fost așa mare diferență între noi și FCSB. Jocul s-a rupt cu acel cartonaș roșu.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2008 până în 2011, când nu am pierdut cu ei, niciodată nu mi-a fost adresată întrebarea asta (n.r. despre cele 9 goluri primite)… nu mai răspund chiar dacă sunt întrebări puțin răutăcioase. 6-0 sau 3-0, e tot o înfrângere. Ni le asumăm, mergem mai departe și sunt convins că nu vom retrograda.

Istoria se face și cu lucruri pozitive și cu lucruri negative. Acum a fost un lucru negativ. Cum am întors la Liberec, așa am intrat acum în istorie cu cele 9 goluri primite. Dorința este la fiecare meci, ne dorim foarte mult să câștigăm, să obținem puncte. Nu cred că au fost doar din vina noastră, au fost și alte greșeli. Nu mai contează, mergem mai departe și ne gândim la ce avem de făcut săptămâna viitoare„, a declarat Gabi Torje după Dinamo – FCSB 0-3.

Recomandări
  • Dinamo – FCSB 0-3
  • Verdictul lui Dănuţ Lupu după derby

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și