Închide meniul

OFICIAL! Radu Drăguşin a fost prezentat de Salernitana. Este coleg cu Diego Costa şi Franck Ribery

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 13:37

Reclamă
OFICIAL! Radu Drăguşin a fost prezentat de Salernitana. Este coleg cu Diego Costa şi Franck Ribery

Radu Drăguşin

Profimediaimages

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Salernitana. Fundaşul român va face echipă cu Diego Costa şi Franck Ribery. Drăguşin este împrumutat de de Juventus la ultima clasată din Serie A până la finalul sezonului. „Bine ai venit, Radu„, a anunţat Salernitana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost prezentat de Salernitana

Aflată pe ultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte, echipa lui Stefano Colantuono caută orice soluție pentru a se salva de la retrogradare. Juventus și-a dat deja acordul, iar actualul împrumut la Sampdoria a fost întrerupt.

Jucătorul român de 19 ani a jucat 15 meciuri pentru echipa din Genova, dintre care 13 în Serie A, în acest sezon.

Clubul din sudul Italiei a fost la un pas de a fi exclus din Serie A, deoarece s-a dovedit a fi deţinut de Claudio Lotito, care este şi patronul grupării Lazio, o dublă proprietate interzisă de regulamente. Salernitana a fost cumpărată, la finalul anului trecut, de omul de afaceri italian Danilo Iervolino şi a scăpat de excluderea din Serie A.

Reclamă

Iervolino, 43 de ani, originar din Napoli, oraş aflat la 55 de kilometri nord-vest de Salerno, este fondatorul unei universităţi deschise, Pegaso, cu peste 60 de centre în Italia şi a promis că va face totul pentru a salva echipa de la retrogradare.

Voi face totul pentru a încerca să salvez Salernitana de la retrogradare. Întotdeauna am pus mare entuziasm în fiecare proiect pe care l-am realizat şi la fel se va întâmpla în acest proiect fotbalistic. Sunt îndrăgostit de Salerno, vreau să construiesc o relaţie strânsă cu oraşul. Mă voi concentra pe jucătorii tineri şi pe creşterea clubului„, a declarat noul proprietar, după preluarea echipei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și