Închide meniul

CFR Cluj face mutări importante pe piața transferurilor: „Am adus cinci jucători”. Ce se întâmplă cu Billel Omrani și Damjan Djokovic

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 12:21

Reclamă
CFR Cluj face mutări importante pe piața transferurilor: „Am adus cinci jucători. Ce se întâmplă cu Billel Omrani și Damjan Djokovic

Dan Petrescu primește întăriri la CFR Cluj

Profimediaimages

Mijlocașul român, de 21 de ani, vine din Italia. A jucat pentru Pro Vercelli și Pistoiese, echipe din liga a 3-a. Președintele grupării din Gruia a anunțat că aducerea lui Raoul Mal face parte din noua strategie a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raoul Mal, ultimul jucător transferat de CFR Cluj

Avem jucători pe profilul antrenorului și am adus jucători care au jucat, chiar dacă în Serie C. Serie C este peste Liga 2 din România, din păcate pentru noi. Avem acum soluții pentru U21.

S-au adus jucători pe care să-i folosim din sezonul următor, nu gândim doar pe termen scurt. Avem în plan aducerea unor jucători tineri.

Am adus cinci jucători din zona Africii, au fost persoane din cadrul clubului care i-au urmărit în Africa. Se schimbă strategia. Gândim pentru viitor. Încercăm să aducem și jucători român. Acești jucători tineri din zona Africii îi împrumutăm ca să joace meci de meci„, a declarat Cristi Balaj la PRO X.

Răzvan Sava (19 ani), Daniel Birligea (21 ani), Sergiu Buş (29 de ani), Marko Dugandzic (27 de ani) și Cristian Neguţ (26 de ani) sunt jucătorii aduși în această iarnă de Dan Petrescu. Acestora li se adaugă cei cinci jucători africani. „Bursucul” riscă însă să își piardă golgheterul. Billel Omrani va deveni liber de contract în vară.

Reclamă

Omrani are ofertă din partea clubului. Răspunsul încă nu l-am primit. Oferta este mai bună decât ceea ce are în acest moment. Este decizia lui„, a precizat președintele campioanei României.

Damjan Djokovic ar putea fi ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj. Croatul este așteptat să revină la liderul Ligii 1.

Djokovic știu că este nemulțumit de statutul pe care îl are în acest moment la clubul său. A sunat persoane din cadrul clubului. Mai multe nu pot să spun„, a spus Balaj.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se așteaptă ca Billel Omrani să plece de la CFR Cluj

FCSB așteaptă cu interes să vadă ce se întâmplă cu Billel Omrani. Atacantul francez este pe placul lui Gigi Becali, dar patronul roș-albaștrilor este convins că nicio echipă din Liga 1 nu își permite să îi asigure salariul.

Cum să-l vrei pe Omrani? Ca să-l vrei pe Omrani trebuie să te gândești că la ora asta el e un jucător liber, care cred că face trei milioane (n.r. de euro). Atunci nu este idiot ca să semneze dacă nu primește 6-700.000 la semnătură. Eu nu pot să-i dau banii ăștia. Nu ai cum să-l iei pe Omrani. E cel mai bun atacant din România și ca să-l iei pe Omrani trebuie să-i dai 7-800.000 salariu pe an și să-i mai dai și la semnătură.

Deci cum să stea el la CFR? Păi el e prost să semneze? Își ia bani, de ce să semneze? Cică îi dau ăia 40.000 de euro (n.r. salariu lunar). De ce să semneze când el își puate lua 500.000 la semnătură și alți 60.000 pe lună salariu„, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și