Închide meniul

Reacția imediată a lui Ilie Poenaru după ce Gigi Becali a anunțat că e pe lista FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 8:43

Reacția imediată a lui Ilie Poenaru după ce Gigi Becali a anunțat că e pe lista FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă

”Da, am mai fost pe lista lui Gigi Becali. Nu pot să ascund faptul că, înainte de a-l pune pe Todoran, am avut o discuție, nu direct cu dânsul, dar a trimis pe cineva. Am stat două ore, am discutat, am trecut pe foaie, dar nu am mai ajuns acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru, răspuns pentru Gigi Becali: Eu mă văd într-o colaborare cu oricine

Eu mă văd într-o colaborare cu oricine. Pot gestiona tot felul de lucruri. Sunt deschis, ascult păreri, dar îmi place să iau ultima decizie, pentru că eu răspund pentru rezultate. Cu domnul Becali, e un caz mai special, sunt banii dânsului.

Cred că, prin niște argumente solide, eu sau alt antrenor ar putea să îl facă să fie în asentimentul lor și să dea libertatea de care are nevoie un antrenor”, a spus Poenaru, citat de digisport.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Ilie Poenaru la FCSB

Gigi Becali nu a ascuns faptul că l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB. Ținând cont de numărul mare de antrenori trecuți pe la FCSB în ultima perioadă, acesta ar avea șanse mari să conducă gruparea din Berceni.

„Are un dar special, e talent nativ, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut și pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi și să scoți alții? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost și el pe listă, el și Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma

Nicolae Dică este de părere că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma. Patronul FCSB a plătit 330.000 de euro celor de la FC Botoșani pentru mijlocașul de 25 de ani.

„Mă aşteptam să plece. E cel mai bun mijlocaş din ţară. A avut o explozie. Şi mie îmi place foarte mult, pe faza ofensivă verticalizează foarte mult. Recuperează foarte mult. E bun în duelurile aeriene. Cred că pentru FCSB e un transfer foarte bun”, a declarat Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și