Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma: ”E cel mai bun mijlocaş din ţară!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 22:31

Reclamă
Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma: ”E cel mai bun mijlocaş din ţară!”

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB

Profimedia

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă la adresa lui Malcom Edjouma, noul mijlocaș al FCSB, care l-a ”fermecat” pe Gigi Becali. Cotat la 500.000 de euro, francezul este mijlocaş defensiv, dar poate evolua şi pe poziţia de fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă aşteptam să plece. E cel mai bun mijlocaş din ţară. A avut o explozie. Şi mie îmi place foarte mult, pe faza ofensivă verticalizează foarte mult. Recuperează foarte mult. E bun în duelurile aeriene. Cred că pentru FCSB e un transfer foarte bun”, a declarat Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Edjouma a evoluat și sub comanda lui Gică Hagi, însă nu s-a impus. Nicolae Dică știe de ce mijlocașul nu a reușit la Viitorul, actuala Farul Constanța.

”Din ce ştiu, ceea ce cere Hagi de la mijlocaşul defensiv e diferit de ceea ce vrea Croitoru. Hagi vrea ca mijlocaşul defensiv să coboare între fundaşii centrali, care să dea o pasă de 60 de metri. Edjouma nu este genul acesta de jucător”, a mai spus Dică.

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

Mijlocașul Malcom Edjouma a vorbit în premieră despre transferul de la FC Botoșani la FCSB. Fotbalistul de 25 de ani nu se teme de criticile lui Gigi Becali.

Reclamă

„Echipa vrea doar să câștige. Sunt fericit să merg la o echipă cu mentalitate de învingătoare. Sunt mulți jucători care au calități la FCSB. Eu sunt mai bun în apărare decât în atac. Agentul meu se ocupă de toate transferurile. Poate că a fost o dorință a celor de la CFR, dar lucrurile nu au fost înaintate.

Cunosc acest obicei la FCSB (n.r. – jucătorii să fie schimbați rapid), asta nu înseamnă că voi juca cu mai multă presiune. Îmi știu calitățile. Nu o să-mi fac griji din cauza criticilor patronului, rămân concentrat pe ceea ce fac și asta este important pentru mine. Este posibil să ajungem din urmă pe CFR, nu mi se pare că este o echipă mai bună decât FCSB. Ne putem apropia”, a spus Malcom Edjouma, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și