Închide meniul
Foto

„Ne-am dus cu Rolls Royce-ul să o luăm!” Luxul uluitor în care trăia cea mai cunoscută amantă din România, în timp ce mama ei căra mâncare în pungi de rafie

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 16:54

Reclamă
„Ne-am dus cu Rolls Royce-ul să o luăm!” Luxul uluitor în care trăia cea mai cunoscută amantă din România, în timp ce mama ei căra mâncare în pungi de rafie

Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician

Vica Blochina / Instagram

În tinerețe, Vica Blochina a fost dansatoare în clubul Melody. Era înconjurată de oameni bogați care îi făceau toate poftele. Numai că, indiferent de luxul în care trăia, mama ei se asigura mereu că Vica are ce să mănânce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luxul uluitor în care trăia cea mai cunoscută amantă din România

Fosta dansatoare a povestit că mama ei a bătea drumuri lungi cu trenul ca să-i aducă mâncare. Femeia căra alimentele în pungi de rafie, în timp ce Vica se plimba zi de zi cu Rolls Royce-uri.

„A venit mama din Lituania, cu genţi de rafie, din alea ca la ţară, a venit cu mâncare, a crezut că nu am. Ne-am dus cu Rolls Royce-ul la Gara de Nord să o luăm pe mama. Mama a coborât cu genţi de rafie, s-a urcat în Rolls cu pungile de rafie”, a povestit Vica Blochina, la Fiță cu Adiță.

Orginară din Lituania, Vica Blochina a fost balerină înainte să ajungă celebră. Ea a devenit cunoscută pentru că a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, care era însurat.

Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina. Blochina are un copil cu Pițurcă, pe Edan, în vârstă de 14 ani. Fostul fotbalist nu a vrut însă să-și recunoască copilul multă vreme.

Reclamă

Vica Blochina, întâlniri secrete cu Gigi Becali

Clubul Melody era un loc vizitat frecvent de Gigi Becali, dar și de oameni politici, iar Vica Blochina era atracția principală. Vedeta a dezvăluit că patronul lui FCSB nu-și găsea niciodată un loc în față ca să-i privească dansurile îndeaproape.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a spus Vica Blochina, la Fiță cu Adiță.

După despărțirea definitivă de Victor Pițurcă, Vica Blochina a rămas singură. Recent, ea și-a făcut cadou o vacanță de vis , timp de o lună, în Thailanda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și