Închide meniul

Jucătorul care a clacat când a fost înjurat de Dan Petrescu. Ce mesaj i-a transmis antrenorului. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 11:26

Reclamă
Jucătorul care a clacat când a fost înjurat de Dan Petrescu. Ce mesaj i-a transmis antrenorului. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica

Jucătorul care a clacat când a fost înjurat de Dan Petrescu

Hepta

”N-o să-l înjure niciodată pe Deac. Eu am lucrat cu el. Se descarcă pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Iar Galamaz i-a spus «Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca dacă mă înjuri». Şi nu l-a mai înjurat”, a dezvăluit Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

Dan Petrescu a înjurat un jucător în timpul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu a fost un car de nervi la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Antrenorul campioanei României a avut un derapaj incredibil.

În mintulul 28, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, microfoanele de fond au surprins cum „Bursucul” l-a înjurat pe atacantul Billel Omrani.

„Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”, a tunat Dan Petrescu. În repriza secundă, Billel Omrani a fost primul jucător înlocuit de la CFR Cluj. Atacantul francez a avut și o șansă uriașă de a înscrie, dar a șutat în bară singur cu portarul advers.

Reclamă

Billel Omrani, situație complicată la CFR Cluj

Billel Omrani e în centrul atenției la CFR Cluj pentru că la vară își termină contractul și ezită să semneze prelungirea. Rivalele FCSB și Universitatea Craiova s-au interesat de situația atacantului. Laurențiu Reghecampf nu a exclus posibilitatea unui transfer.

17 meciuri a jucat Billel Omrani în Liga 1 pentru CFR Cluj în acest sezon. Francezul are în cont cinci goluri și două assist-uri. Atacantul de 28 de ani joacă pentru ardeleni din 2016, când a venit liber de contract de la Marseille.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și