Închide meniul

Jucătorul care a clacat când a fost înjurat de Dan Petrescu. Ce mesaj i-a transmis antrenorului. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 11:26

Jucătorul care a clacat când a fost înjurat de Dan Petrescu. Ce mesaj i-a transmis antrenorului. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica

Jucătorul care a clacat când a fost înjurat de Dan Petrescu

Hepta

”N-o să-l înjure niciodată pe Deac. Eu am lucrat cu el. Se descarcă pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Iar Galamaz i-a spus «Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca dacă mă înjuri». Şi nu l-a mai înjurat”, a dezvăluit Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

Dan Petrescu a înjurat un jucător în timpul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu a fost un car de nervi la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Antrenorul campioanei României a avut un derapaj incredibil.

În mintulul 28, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, microfoanele de fond au surprins cum „Bursucul” l-a înjurat pe atacantul Billel Omrani.

„Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”, a tunat Dan Petrescu. În repriza secundă, Billel Omrani a fost primul jucător înlocuit de la CFR Cluj. Atacantul francez a avut și o șansă uriașă de a înscrie, dar a șutat în bară singur cu portarul advers.

Reclamă

Billel Omrani, situație complicată la CFR Cluj

Billel Omrani e în centrul atenției la CFR Cluj pentru că la vară își termină contractul și ezită să semneze prelungirea. Rivalele FCSB și Universitatea Craiova s-au interesat de situația atacantului. Laurențiu Reghecampf nu a exclus posibilitatea unui transfer.

17 meciuri a jucat Billel Omrani în Liga 1 pentru CFR Cluj în acest sezon. Francezul are în cont cinci goluri și două assist-uri. Atacantul de 28 de ani joacă pentru ardeleni din 2016, când a venit liber de contract de la Marseille.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu l-a înjurat pe Billel Omrani
  • Universitatea Craiova – FCSB 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și