Închide meniul

Ce a declarat Xavi după Barcelona – Atletico Madrid 4-2. „Simeone a câștigat mult, eu sunt un începător!”. Mesaj pentru fani: „Gata, nu-l mai fluierați!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2022, 20:17

Reclamă
Ce a declarat Xavi după Barcelona – Atletico Madrid 4-2. „Simeone a câștigat mult, eu sunt un începător!. Mesaj pentru fani: „Gata, nu-l mai fluierați!

Xavi l-a învins pe Diego Simeone pe Camp Nou

Profimediaimages

Derby-ul de pe Camp Nou a fost unul spectaculos. S-au înscris goluri de poveste! Remarcatul zilei a fost Dani Alves. Veteranul de 38 de ani a marcat, a reușit un assist pentru Jordi Alba și a fost eliminat în minutul 69.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, mesaj pentru fani după Barcelona – Atletico Madrid 4-2

Până ca Alves să fie eliminat, meciul a fost perfect. A trebuit să ne retragem puțin. Primele 60 de minute reprezintă tot ceea ce iubim, cu toții, la Barcelona. Cât timp am avut 11 jucători pe teren, am fost foarte buni. Am încercat sistemele 3-4-3 și 3-5-2. După eliminare ne-am apărat bine și nu am suferit mult.

Simeone înțelege fotbalul într-un mod diferit. Nu este o glumă, vedem fotbalul antagonic și nu este o critică. Este un antrenor grozav. A câștigat mult, iar eu sunt un începător. Am foarte mult respect față de el.

E nevoie să fim umili. Este o victorie importantă, împotriva campioanei. Am jucat bine, dar nu trebuie să ne mulțumim cu atât și să continuăm așa„, a declarat Xavi, potrivit marca.com.

Adama Traore a reușit un assist la debut. În minutul 61 a fost schimbat cu Aubameyang, care a bifat prima apariție după ce a revenit la Barcelona. Pe bancă a stat și Dembele. Francezul care nu a acceptat să fie transferat în perioada de mercato a fost reprimit în lot. Fanii l-au huiduit, iar Xavi nu a îndrăznit să îl trimită pe teren.

Reclamă
Reclamă

Vreau să-i rog pe suporteri să nu-l mai fluiere pe Dembele. Gata, au făcut-o azi. De acum le cer să îl încurajeze și să fie alături de noi„, a transmis antrenorul Barcelonei.

Barcelona, victorie de senzație cu Atletico

Gerard Pique a bifat meciul cu numărul 593 pentru gruparea blaugrana și l-a egalat pe legendarul Carles Puyol. Fundașul central al lui Xavi nu a putut interveni în minutul 8, când Carrasco a înscris superb, din pasa lui Luis Suarez.

Jordi Alba a restabilit imediat egalitatea. A făcut 1-1 din pasa lui Dani Alves, în minutul 10. Și Adama Traore, aflat la debut, a reușit un assist, la jumătatea primei reprize (21). L-a sevit excelent pe Gavi, care a marcat cu o lovitură perfectă de cap.

Reclamă

Apărarea madrilenilor a mai gafat o dată. Araujo a mărit avantajul Barcelonei, cu două minute înainte de pauză. Araujo a înscris și a declanșat fiesta în tribune. Din 2015, de la un alt meci împotriva catalanilor, nu mai primise Atletico 3 goluri în prima repriză.

Trupa lui Diego Simeone a avut un început de coșmar în actul secund. La 38 de ani și 276 de zile, Dani Alves a făcut 4-1 în minutul 49. A devenit al 4-lea cel mai bătrân jucător care înscrie, în La Liga, în secolul 21.

Luis Suarez a readus speranța alb-roșiilor. Nu și-a iertat fosta echipă și l-a învins pe Ter Stegen (58). Speranțele madrilenilor au crescut chiar și mai mult după faultul dur al lui Dani Alves, care a primit cartonaș roșu în minutul 69. A devenit primul jucător din ultimii 17 ani care înscrie, oferă o pasă decisivă și este eliminat într-un meci al Barcelonei din campionat

Chiar dacă au forțat în atac, jucătorii lui Atletico nu au mai putut să marcheze și au cedat cu 2-4. A fost cea mai importantă victorie obținută de Xavi pe banca Barcelonei.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și