Închide meniul

Cupa Africii pe Națiuni | Sadio Mane și Mohamed Salah, moment incredibil la începutul finalei. Cum a ratat senegalezul un penalty

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 22:40

Reclamă
Cupa Africii pe Națiuni | Sadio Mane și Mohamed Salah, moment incredibil la începutul finalei. Cum a ratat senegalezul un penalty

Sadio Mane și Mohamed Salah, moment incredibil la începutul finalei

Captură Youtube

Senegalezii au primit un penalty, în minutul 4, iar Mane se pregătea să îl execute. Colegul său de la Liverpool, Salah, s-a dus la portarul său Gabaski și, cu mâna la gură, i-a dat acestuia sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Africii pe Națiuni | Moment incredibil cu Sadio Mane și Mo Salah

Mane a văzut momentul și a intervenit, făcându-i semn portarului egiptean să intre în poartă. Salah nu a comentat nimic, evitând cel mai mic scandal cu prietenul său de pe Anfield.

Mane a executat penalty-ul pe centrul porții, iar portarul Gabaski a intervenit spectaculos, trimițând în corner și fiind apoi felicitat de toți colegii.

Egipt a vrut să joace luni finala Cupei Africii pe Națiuni

Egiptul i-a cerut Confederaţiei Africane de Fotbal ca finala Cupei Africii pe Naţiuni (CAN), programată duminică, să se fi disputat luni, a anunţat antrenorul secund al egiptenilor, Diaa al-Sayed, potrivit AFP.

Reclamă

“Îi cer CAF va finala să se dispute luni”, a spus Al-Sayed după calificarea în ultimul act al CAN. “Senegal are o zi în plus pentru recuperare după semifinale şi sper că aşa cum a fost mutată finala mică să se poată modifica şi prgramul finalei mari”, a adăugat antrenorul.

Reprezentativa Egiptului s-a calificat, joi, în finala Cupei Africii pe Naţiuni, trecând în semifinale de gazda competiţiei, Camerun, scor 3-1 la lovituri de departajare.

La conferinţa de presă de după meci s-a prezentat secundul Al-Sayed, selecţionerul Carlos Queiroz fiind eliminat. În cealaltă semifinală, disputată miercuri, Senegal a învins cu 3-1 Burkina Faso.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului Vezi toate știrile
Citește și