Închide meniul

OFICIAL | Transfer de titlu făcut de CFR Cluj! Dan Petrescu își betonează apărarea cu un internațional

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 19:30

Reclamă
OFICIAL | Transfer de titlu făcut de CFR Cluj! Dan Petrescu își betonează apărarea cu un internațional

Asul din mâneca lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj a anunţat, luni, pe reţelele de socializare, transferul internaţionalului bulgar Kristian Dimitrov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj l-a transferat pe fundașul Kristian Dimitrov

Fundaşul central în vârstă de 24 de ani a evoluat o mare parte a carierei sale în Bulgaria, la Botev Plovdiv (72 de meciuri, 6 goluri) şi Montana (13 meciuri, 1 gol), iar din februarie 2020 a jucat în Croaţia la Hajduk Split, echipă pentru care a bifat 45 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

De asemenea, Dimitrov a bifat 14 selecţii pentru naţionala Bulgariei.

Dan Petrescu, în „război” cu Mihai Stoica

Dan Petrescu a avut o primă reacție după ce a fost criticat de Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB îl arătase cu degetul la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, de îndată ce tehnicianul campioanei s-a plâns de modul în care au fost făcute programările.

Reclamă

E un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune şi critică antrenorul echipei campioane. Mi se pare incredibil. Eu nu am dat niciodată într-un adversar, nu spun nimic de ei. Ori lucrează la o echipă, ori la o televiziune. Nu înţeleg… Federaţia, Liga, nu se sesizează. Eu sunt atacat zilnic de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune. Nu vreau să spun despre cine este vorba (n.r. – întrebat dacă este vorba de oficialul FCSB, Mihai Stoica). Vreau să mă apăr. Este singura ţară din lume în care este permis aşa ceva. Acest personaj a stat doar în România, eu am fost în multe ţări, peste tot. Nu există aşa ceva.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și