Închide meniul

OFICIAL | Transfer de titlu făcut de CFR Cluj! Dan Petrescu își betonează apărarea cu un internațional

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 19:30

OFICIAL | Transfer de titlu făcut de CFR Cluj! Dan Petrescu își betonează apărarea cu un internațional

Asul din mâneca lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj a anunţat, luni, pe reţelele de socializare, transferul internaţionalului bulgar Kristian Dimitrov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj l-a transferat pe fundașul Kristian Dimitrov

Fundaşul central în vârstă de 24 de ani a evoluat o mare parte a carierei sale în Bulgaria, la Botev Plovdiv (72 de meciuri, 6 goluri) şi Montana (13 meciuri, 1 gol), iar din februarie 2020 a jucat în Croaţia la Hajduk Split, echipă pentru care a bifat 45 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

De asemenea, Dimitrov a bifat 14 selecţii pentru naţionala Bulgariei.

Citește și:

Dan Petrescu, în „război” cu Mihai Stoica

Dan Petrescu a avut o primă reacție după ce a fost criticat de Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB îl arătase cu degetul la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, de îndată ce tehnicianul campioanei s-a plâns de modul în care au fost făcute programările.

Reclamă

E un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune şi critică antrenorul echipei campioane. Mi se pare incredibil. Eu nu am dat niciodată într-un adversar, nu spun nimic de ei. Ori lucrează la o echipă, ori la o televiziune. Nu înţeleg… Federaţia, Liga, nu se sesizează. Eu sunt atacat zilnic de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune. Nu vreau să spun despre cine este vorba (n.r. – întrebat dacă este vorba de oficialul FCSB, Mihai Stoica). Vreau să mă apăr. Este singura ţară din lume în care este permis aşa ceva. Acest personaj a stat doar în România, eu am fost în multe ţări, peste tot. Nu există aşa ceva.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și