Închide meniul
NEWS ALERT

„Vezi-ţi de echipa ta!”. Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica: „Incredibil. Sunt atacat zilnic de acest personaj”. Antrenorul lui CFR Cluj cere ajutorul FRF și LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2022, 18:23

„Vezi-ţi de echipa ta!. Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica: „Incredibil. Sunt atacat zilnic de acest personaj. Antrenorul lui CFR Cluj cere ajutorul FRF și LPF

Dan Petrescu a fost acuzat că a înjurat-o pe Steaua. Cum se apără

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

„Bursucul” nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa celui cu care a colaborat la Unirea Urziceni. Petrescu cere ca oficialii Federației și Ligii Profesioniste de Fotbal să se sesizeze și să-l cheme la Comisii pe MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, în „război” cu Mihai Stoica

E un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune şi critică antrenorul echipei campioane. Mi se pare incredibil. Eu nu am dat niciodată într-un adversar, nu spun nimic de ei. Ori lucrează la o echipă, ori la o televiziune. Nu înţeleg… Federaţia, Liga, nu se sesizează. Eu sunt atacat zilnic de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune. Nu vreau să spun despre cine este vorba (n.r. – întrebat dacă este vorba de oficialul FCSB, Mihai Stoica). Vreau să mă apăr. Este singura ţară din lume în care este permis aşa ceva. Acest personaj a stat doar în România, eu am fost în multe ţări, peste tot. Nu există aşa ceva.

Vezi-ţi de echipa ta. Stai la televiziunea ta sau la echipa ta. În fiecare săptămână are ceva despre mine. Este incredibil. Şi clubul lui ar trebui să reacţionez, mi se pare anormal să fiu luat la mână. Dacă nu lucra la echipă şi era ziarist ca voi, putea să scrie orice. Dacă voia să scrie că sunt prost, putea să scrie, ziaristul are dreptul să scrie, dar un om care lucrează la o echipă rivală, nu mi se pare normal„, a spus Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit news.ro.

Antrenorul liderului din Liga 1 a vorbit și despre meciul cu UTA, de marţi, din Liga 1. Antrenorul s-a arătat din nou nemulţumit de programarea meciurilor echipei sale.

Mihai Stoica: „Cei care fac programările sigur au ceva cu CFR”

Nu avem timp să plângem, să ne gândim la ghinion. Nu înţeleg de ce ne grăbim, de ce jucăm atâtea meciuri în ianuarie, februarie, punem meciurile unul peste altul. De abia am ajuns şi trebuie să jucăm iar. Cum să-i motivez pe băieţi când noi avem meci? Craiova joacă joi şi noi marţi, nu mi se pare foarte corect. Cei care fac programările sigur au ceva cu CFR. Nu poţi să ai meci mâine…suntem şi cu moralul puţin afectat, după ce eşti egalat de trei ori, de două ori chiar în ultima fază a meciului.

Reclamă

UTA a schimbat antrenorul, a câştigat primul meci. În deplasare au primit numai 9 goluri în 12 meciuri, în deplasare sunt foarte buni. Au cumpărat şi trei atacanţi şi la primul meci al lui Badea au reuşit să câştige. Vin cu moral foarte bun, noi avem posturi cheie unde nu putem face schimbări. Avem nevoie mare de victorie cu UTA. A fost greu să ne revenim, de asta vine meciul ăsta prea repede. Când aml luat gol cu Craiova nu mi-a venit să cred. Îmi zicea Bordeianu că mai sunt 30 de secunde, 15 de secunde, nu mi-a venit să cred. Nu am reuşit să gestionăm ultimele minute ca o echipă mare. Sunt obişnuit să fiu făcut praf, sunt făcut praf de jurnalişti, de oameni, dar sunt aici, Dan Petrescu mă cheamă şi merg înainte„, a declarat Petrescu.

Meciul CFR Cluj – UTA Arad este programat, marţi, de la ora 17:30 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Mihai Stoica: ”Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta!”

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Dan Petrescu după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Managerul general al roș-albaștrilor s-a legat de declarațiile făcute de ”Bursuc” la finalul meciului, când s-a plâns de programul încărcat din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj pierde puncte în ultimele faze. Niciodată nu s-a întâmplat ca CFR-ul să aibă asemenea serie. Chiar dacă e normal să te uiţi doar în curtea ta, e bine să ne mai uităm şi la adversarele nostre pentru că nu jucăm singuri. Şi vedem CFR-ul care joacă un nivel mult sub ce juca. Am văzut un CFR care a jucat cum a jucat şi au dat goluri din devieri. Azi pe o greşeală a lui Mateiu.

(n.r. despre golul lui Petrilă) A fost un şut. Frumoase sunt golurile marcate de Octavian Popescu. Nu este primul gol de portar pe care îl ia Pigliacelli, tot s-a zis că e cel mai bun portar, dar eu nu îl văd un portar atât de clamoros. Se explică dacă au avut cazuri de COVID. Că aşa s-a scris. Eu remarc evoluţia unui jucător: Creţu. Foarte bun joc făcut de ei.

Petrescu a spus că ajunge abia în ziua meciului cu UTA. Că pleacă cu maşina, acum întrebarea este ce maşină are? De jucărie? Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta. Nu inţeleg. E sâmbăta azi nu e duminică cum spune el. E ceva incredibil, chiar nu poţi să ai simţul ridicolului deloc. Nu l-am văzut pe Debeljuh în careu deloc şi el zice că a fost penalty”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări
  • Dan Petrescu l-a arătat cu degetul pe Mihai Stoica
  • Răspuns dur al antrenorului de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și