Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Țiriac arată uluitor la 52 de ani. Femeia i-a dăruit doi copii miliardarului

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 19:41

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Țiriac arată uluitor la 52 de ani. Femeia i-a dăruit doi copii miliardarului

Cum arată Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac, la 52 de ani

Hepta

Fostul mare jucător de tenis a avut nouă ani o relație cu Sophie. Are și doi copii cu cea care este vedetă în țara de origine, pe Karim și Ioana. De altfel, fiica lui Țiriac îi calcă pe urme mamei ei și este de o frumusețe rară, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani

La mulți ani mie„, a fost mesajul postat de Sophie Ayad, zilele trecute. Acesta a fost însoțit de o imagine făcută în Miami, acolo unde locuiește alături de Ioana Țiriac.

Sophie Ayad
Sophie Ayad

Ion Țiriac și Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Jurnalista a folosit mereu numai cuvinte de laudă la adresa celui care, pe 9 mai, va împlini 83 de ani.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea, în trecut, Sophie pentru gsp.ro.

Reclamă

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și