Închide meniul

Edi Iordănescu vrea să ”împrumute” un om din staff-ul lui Dan Petrescu! Pe cine a pus ochii selecționerul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2022, 11:21

Edi Iordănescu vrea să ”împrumute” un om din staff-ul lui Dan Petrescu! Pe cine a pus ochii selecționerul

Edi Iordănescu vrea un preparator fizic de la CFR

Hepta

Din informațiile AS.ro, selecționerul va avea o discuție cu antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu. Iordănescu Jr. va încerca să ajungă la un consens în ceea ce-l privește pe preparatorul fizic al campioanei. Edi Iordănescu îl vrea part-time pe Dragotă. Acesta ar trebui să vină doar la acțiunile primei reprezentative, în rest să rămână să lucreze la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel de-al doilea preparator fizic pe care îl vrea Edi Iordănescu ar trebui să fie angajat permanent la Federației. Acesta ar trebui să lucreze non stop cu noul selecționer. Din câte se pare, Iordănescu și-a a justificat cerința prin prima faptului că nu toți jucătorii vin în același timp, nu au jucat cu toții același număr de minute și nu se află cu toții la aceeași parametri fizici.

Edi Iordănescu își caută secund la echipa națională

Iordănescu jr. se află și în căutarea unui secund pentru echipa națională. Deși s-au zvonit numele lui Daniel Pancu și Mihai Teja, aceștia nu vor face parte din staff-ul naționalei. Din câte se pare, Edi Iordănescu l-a dorit alături de el pe Mihai Pintilii, dar acesta a rămas la FCSB.

Ca și în cazul preparatorilor fizici, Edi Iordănescu a făcut o listă și cu antrenorii pe care îi are în vedere. Din informațiile AS.ro, selecționerul a purtat și urmează să mai poarte discuții individuale cu fiecare, înainte de a-i face cuiva vreo ofertă să vină alături de el.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și