Închide meniul

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă: ”S-a hazardat! Nu cred că a plecat de la Craiova din cauza psihicului!” Nici Valeriu Iftime nu a scăpat!

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 11:50

Reclamă
Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă: ”S-a hazardat! Nu cred că a plecat de la Craiova din cauza psihicului!” Nici Valeriu Iftime nu a scăpat!

Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii pentru selecţie

Hepta

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă

Edi Iordănescu nu uită și nu iartă. Selecționerul României i-a răspuns lui Victor Pițurcă, care a spus despre selecționer că ”nu are un psihic foarte puternic”. Antrenorul nu l-a uitat nici pe Valeriu Iftime, care îl prefera pe Ladislau Boloni la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu mă pot angrena în dezbateri personale. Nu vreau să concentrez atenția pe agenda mea. Pentru domnul Iftime, la un click distanță, se pot verifica rezultatele. Mi-am dus la bun sfârșit rezultatele. Eu am antrenat cinci echipe mari și late în România.

Și nea’ Piți a spus că trebuie să fiu mai puternic pe poziții. Cu tot respectul, la experiența dânsului, s-a hazardat. Sunt situații și situații. Nu cred că a plecat din cauza psihicului de la Craiova”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

Victor Pițurcă l-a criticat pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a rezistat doar patru luni pe banca tehnică a FCSB. Deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, antrenorul a plecat după 8 victorii consecutive în Liga 1.

Victor Pițurcă se aștepta la un astfel de deznodământ și a subliniat marele minus al lui Iordănescu Jr.

Reclamă

”Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și