Închide meniul

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă: ”S-a hazardat! Nu cred că a plecat de la Craiova din cauza psihicului!” Nici Valeriu Iftime nu a scăpat!

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 11:50

Reclamă
Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă: ”S-a hazardat! Nu cred că a plecat de la Craiova din cauza psihicului!” Nici Valeriu Iftime nu a scăpat!

Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii pentru selecţie

Hepta

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă

Edi Iordănescu nu uită și nu iartă. Selecționerul României i-a răspuns lui Victor Pițurcă, care a spus despre selecționer că ”nu are un psihic foarte puternic”. Antrenorul nu l-a uitat nici pe Valeriu Iftime, care îl prefera pe Ladislau Boloni la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu mă pot angrena în dezbateri personale. Nu vreau să concentrez atenția pe agenda mea. Pentru domnul Iftime, la un click distanță, se pot verifica rezultatele. Mi-am dus la bun sfârșit rezultatele. Eu am antrenat cinci echipe mari și late în România.

Și nea’ Piți a spus că trebuie să fiu mai puternic pe poziții. Cu tot respectul, la experiența dânsului, s-a hazardat. Sunt situații și situații. Nu cred că a plecat din cauza psihicului de la Craiova”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

Victor Pițurcă l-a criticat pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a rezistat doar patru luni pe banca tehnică a FCSB. Deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, antrenorul a plecat după 8 victorii consecutive în Liga 1.

Victor Pițurcă se aștepta la un astfel de deznodământ și a subliniat marele minus al lui Iordănescu Jr.

Reclamă

”Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și