Închide meniul

Flavius Stoican, aproape de demitere! Cu cine vor suporterii acţionari să-l înlocuiască: „Nimic nu e imposibil”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 februarie 2022, 13:19

Reclamă
Flavius Stoican, aproape de demitere! Cu cine vor suporterii acţionari să-l înlocuiască: „Nimic nu e imposibil

Flavius Stoican, aproape de demitere

Hepta

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Este foarte aproape de a-şi schimba din nou antrenorul. După Dario Bonetti, interimarul Sorin Colceag, Mircea Rednic şi Flavius Stoican, cei din Ştefan cel Mare sunt aproape de a schimba din nou tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, aproape de demitere!

Flavius Stoican e aproape de demitere la Dinamo. După 3 meciuri în care a luat bătaie pe linie, acesta ar fi primit ultimatum din partea fanilor acţionari. Dacă nu o învinge în runda intermediară pe Craiova lui Laurenţiu Reghecampf, îşi face bagajele. I s-ar fi găsit deja înlocuitor. Acesta ar fi cehul Dusan Uhrin care i-a salvat pe dinamovişti de la retrogradare şi în sezonul trecut. „Nimic nu e imposibil”, a spus Uhrin, conform gsp.ro.

Cehul nu şi-a mai găsit echipă din vara anului trecut. După ce i-a salvat pe cei de la Dinamo de la retrogradare a plecat pentru că era incertitudine în clubul din Ştefan cel Mare. După trei înfrângeri în 2022, 1-2 cu FC Argeș, 0-3 cu FCSB și 0-4 cu FC Botoșani, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar fanii din DDB, acționari în cadrul clubului, și-au pierdut răbdarea. Meciul de joi, de la ora 19.55, cu oltenii lui Laurenţiu Reghecampf e decisiv pentru Stoican.

Dinamo are mari probleme în clasament după disputarea a 24 de etape din sezonul regulat. Echipa antrenată momentan de Flavius Stoican e pe loc direct retrogradabil, poziţia a 15-a, cu doar 12 puncte acumulate. Următoarea echipă deasupra celor de la Dinamo este nou-promovata FC U Craiova 1948, la 11 puncte în faţă, prima poziţie de baraj. În acest moment, trupa din Ştefan cel Mare se află la 14 puncte distanţă de prima poziţie care se salvează direct, fără baraj, locul 12, ocupat de către cei de la CS Mioveni. La finalul sezonului regulat puncte se înjumătăţesc şi în play-out vor mai avea loc 9 etape.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și