Închide meniul

Flavius Stoican, aproape de demitere! Cu cine vor suporterii acţionari să-l înlocuiască: „Nimic nu e imposibil”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 februarie 2022, 13:19

Flavius Stoican, aproape de demitere! Cu cine vor suporterii acţionari să-l înlocuiască: „Nimic nu e imposibil

Flavius Stoican, aproape de demitere

Hepta

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Este foarte aproape de a-şi schimba din nou antrenorul. După Dario Bonetti, interimarul Sorin Colceag, Mircea Rednic şi Flavius Stoican, cei din Ştefan cel Mare sunt aproape de a schimba din nou tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, aproape de demitere!

Flavius Stoican e aproape de demitere la Dinamo. După 3 meciuri în care a luat bătaie pe linie, acesta ar fi primit ultimatum din partea fanilor acţionari. Dacă nu o învinge în runda intermediară pe Craiova lui Laurenţiu Reghecampf, îşi face bagajele. I s-ar fi găsit deja înlocuitor. Acesta ar fi cehul Dusan Uhrin care i-a salvat pe dinamovişti de la retrogradare şi în sezonul trecut. „Nimic nu e imposibil”, a spus Uhrin, conform gsp.ro.

Cehul nu şi-a mai găsit echipă din vara anului trecut. După ce i-a salvat pe cei de la Dinamo de la retrogradare a plecat pentru că era incertitudine în clubul din Ştefan cel Mare. După trei înfrângeri în 2022, 1-2 cu FC Argeș, 0-3 cu FCSB și 0-4 cu FC Botoșani, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar fanii din DDB, acționari în cadrul clubului, și-au pierdut răbdarea. Meciul de joi, de la ora 19.55, cu oltenii lui Laurenţiu Reghecampf e decisiv pentru Stoican.

Citește și:

Dinamo are mari probleme în clasament după disputarea a 24 de etape din sezonul regulat. Echipa antrenată momentan de Flavius Stoican e pe loc direct retrogradabil, poziţia a 15-a, cu doar 12 puncte acumulate. Următoarea echipă deasupra celor de la Dinamo este nou-promovata FC U Craiova 1948, la 11 puncte în faţă, prima poziţie de baraj. În acest moment, trupa din Ştefan cel Mare se află la 14 puncte distanţă de prima poziţie care se salvează direct, fără baraj, locul 12, ocupat de către cei de la CS Mioveni. La finalul sezonului regulat puncte se înjumătăţesc şi în play-out vor mai avea loc 9 etape.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și