Închide meniul
Foto

„Eşti jalnic!” Anamaria Prodan, dezvăluiri umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf: „Şi-a folosit copilul ca să se ascundă în taverne”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 21:29

Reclamă
„Eşti jalnic!” Anamaria Prodan, dezvăluiri umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf: „Şi-a folosit copilul ca să se ascundă în taverne”

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan dă de pământ pur şi simplu cu Laurenţiu Reghecampf în plin scandal de divorţ. Vedeta scoate la iveală amănunte absolut incredibile despre antrenor. Totul se întâmplă după prima înfăţişare la tribunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf

Prima înfăţişare de la tribunal s-a terminat cu o amânare, dar Anamaria Prodan iese din nou la rampă cu noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Vedeta spune că nu şi-ar dori custodie exclusivă pentru Laurențiu Reghecampf Jr. „Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Cum şi-ar fi minţit Reghe familia

Mai mult, agentul FIFA spune că antrenorul şi-ar fi minţit familia în vara anului trecut. Le-a spus celor din familie că se duce în Grecia pentru a vizita biserici, dar era în vacanță cu Corina Caciuc. „Să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici … ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine! Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la amantă, care te umilește constant este cumplit pentru oricine!

Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat”, a precizat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și