Închide meniul
Foto

„El, săracul, a rămas să facă curat şi să stingă lumina după toţi!” Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc: „Salutau şi plecau acasă!”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 19:09

Reclamă
„El, săracul, a rămas să facă curat şi să stingă lumina după toţi!” Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc: „Salutau şi plecau acasă!”

Anamaria Prodan, mesaje umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Colaj Click / Instagram

Anamaria Prodan a lansat noi atacuri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei Corina Caciuc. Antrenorul Universităţii Craiova a decis să îşi părăsească soţia pentru a-şi continua relaţia cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc

Ideea este că ne pare tare rău pentru el… am fost conștientă de <capacitatea> lui, îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit. Ei, uite că cineva și-a dat seama de <capacitatea> și abilitatea lui de a face față în lumea în care eu l-am adus și … i-a trimis cadou o astfel de <fată profi>, căci el era victima perfectă și prada cea mai ușoară din oraș.

Bărbații care îi cunosc amanta, treceau, salutau și plecau acasă imediat. El, săracul, a rămas să facă curat și să stingă lumina după toți! Îmi pare tare rău, căci încă vreau să cred că este victima tuturor din acest anturaj în care a intrat. Dar cum îți așterni, așa dormi. Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat, a căzut în troacă alături de persoane unde a crezut că o să fie șef și respectat„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit care este pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf o va plăti pentru Laurențiu, fiul celor doi. Reghe va trimite lunar 5.000 de euro pentru Bebeto. ”Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul”, este ironică Prodan.

”Reghecampf își merită soarta și este păcat, chiar ne pare rău, că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5.000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu.

Reclamă

Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi! Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămâna pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine.

Decent, dar la cum este construit Reghe… îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum”, a spus Prodan, citată de click.ro.

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan, de lângă amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre comportamentul avut de Laurențiu Reghecampf după ce a ales să aibă o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui și un copil antrenorului Universității Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Prodan susține că Reghecampf le-ar fi dat mesaje celor două fetele pe care Anamaria le are din prima căsnicie, Sarah și Rebecca. Acesta le-a transmis că nu sunt fetele lui, asta după ce întotdeuna le-a considerat ca fiind familia lui, la fel cum și Anamaria a procedat cu Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că… astea au un tarif de oraș.

El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: «Mami, te ia lumea de nebună!». Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceau vezi ca lumea te ia de nebună”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și