Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf: ”Poate va avea bilet de voie de 3 minute să își vadă băiatul”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 10:57

Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf: ”Poate va avea bilet de voie de 3 minute să își vadă băiatul”

Anamaria Prodan şi-a umiliti soţul

Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf
  • Cei doi se află în proces de divorț

”Reghecampf își merită soarta și este păcat, chiar ne pare rău, că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5.000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf

Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi! Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămâna pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine.

Decent, dar la cum este construit Reghe… îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum”, a spus Prodan, citată de click.ro.

Reclamă

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan, de lângă amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre comportamentul avut de Laurențiu Reghecampf după ce a ales să aibă o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui și un copil antrenorului Universității Craiova.

Prodan susține că Reghecampf le-ar fi dat mesaje celor două fetele pe care Anamaria le are din prima căsnicie, Sarah și Rebecca. Acesta le-a transmis că nu sunt fetele lui, asta după ce întotdeuna le-a considerat ca fiind familia lui, la fel cum și Anamaria a procedat cu Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

Reclamă

”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că… astea au un tarif de oraș.

El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: «Mami, te ia lumea de nebună!». Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceau vezi ca lumea te ia de nebună”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina