Închide meniul

Gigi Becali visează la un nou titlu! Cum vrea să o detroneze pe CFR Cluj: „Vom avea 2 puncte avans în play-off”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 22:53

Reclamă
Gigi Becali visează la un nou titlu! Cum vrea să o detroneze pe CFR Cluj: „Vom avea 2 puncte avans în play-off

Gigi Becali spune STOP şi se retrage din fotbal după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, un car de nervi după FCSB - U Cluj 1-1 / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gigi Becali plusează după ce s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj. După Academica Clinceni – FCSB 0-3, latifundiarul din Pipera e convins că echipa sa nu va mai face niciun pas greşit în sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali visează la un nou titlu!

Mai mult, Gigi Becali a făcut un calcul clar. Este convins că CFR Cluj va mai pierde încă două meciuri până la finalul sezonului regulat. Patronul FCSB a spus exact cu cine se va încurca echipa pregătită de către Dan Petrescu. „Am vrut să-l văd şi eu pe Burlacu o dată. Are calitate, dar nu va mai juca decât la anul. Toată lumea se învârte în jurul banilor. Eu vreau să joace Ianis Stoica. Nu sunt sigur de campionat şi merg pe pista doi, jucători de vânzare. Trebuie să facă economie de bani. Eu încă mai cred că luăm campionatul, dar nu sunt sigur.

Dacă nu iei campionatul trebuie să te gândeşti la bani. Dacă nu iei campionatul e foarte greu. Eu vă spun că nu vom mai pierde niciun punct până la finalul sezonului regulat. Vreau să intrăm noi în avantaj în play-off. CFR are meci cu Rapid, apoi cu Voluntari şi Sepsi. Astea 3 meciuri CFR nu le poate câştiga. Va pierde 8 puncte din meciurile astea. Să îi bată Rapid şi să avem noi două puncte avans în play-off. Rapid, Voluntari şi Sepsi sunt echipe de play-off. CU Craiova au fost două autogoluri ale lui Creţi şi Vlad. Eu spun că nu mai pierdem niciun punct”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului Academica Clinceni – FCSB 0-3, conform digisport.ro.

Pentru FCSB urmează un meci contra celor de la Chindia Târgovişte, pe propriul teren, duminică, de la ora 19.55. De partea cealaltă, cei de la CFR Cluj joacă o zi mai devreme, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, de la aceeaşi oră, 19.55.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și